Laden reviews...
27 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen voortdurend het vriendelijke en professionele personeel, stipte leveringen en de degelijke kwaliteit van de rekken. Het team reageert snel en communiceert duidelijk, en begeleidt klanten van bestelling tot afhalen. Verschillende reviews geven aan dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is en dat de voorraad betrouwbaar is. Over het algemeen is de ervaring positief met behulpzame ondersteuning en betrouwbare service.
Ik ben tevreden over de afhandeling van mijn order.
12 February 2024
Hans Adriaens
Den Haag
Komen afspraken na en denken met je mee, service is gewoon top.
12 February 2024
Marcel Leidekker
Veenendaal
Het bestellen gaat soepel en er is goed de juiste maatvoering in te voeren. Leveren en eventueel ook de ingeroepen montage gaan vlot.
5 February 2024
Ed Schunselaar
Nuland
De communicatie was top, snel en persoonlijk. Duidelijke afspraken die nagekomen worden.
25 January 2024
Joep Laan
Wageningen
Fijn kontakt, goede en snelle levering.
19 January 2024
H. Nelisse
Goes
De levering wordt netjes gedaan en geinformeerd als het wat later wordt. Mooi product. Service en levering erg professioneel.
16 January 2024
Prima configuratie tool.
11 January 2024
Spanninga
Amsterdam
Op de dag van de offerte aanvraag meteen een schets ontvangen. Toen ik om een aanpassing vroeg werd dit meteen opgepakt. Vooraf netjes vermeld wanneer het werd bezorgd. Dit ging ook volgens afspraak. Binnen 1 week na het aanvragen van de offerte stond onze stelling al. Top bedrijf!
18 December 2023
theo
Haarlem
professioneel
14 December 2023
steven Brebels
Ospel
Prima contact en zo tot de juiste configuratie gekomen zeer tevreden mee
8 December 2023
A Friso
Grou
Voor de vijfde keer materiaal gehaald voor een stelling, voor de vijfde keer alles netjes geregeld. De volgende dag kon ik het materiaal afhalen en alles klopte zoals gewoonlijk. Een echte aanrader.
7 December 2023
Roeland
den Bosch
Snelle levering en correcte afhandeling
29 November 2023
J.W. van Dorp
Heerde
Goede afspraken
23 November 2023
J. Kleijer
Veenendaal
Prima service, ze konden de aflevertijd veranderen toen het nodig was, heel snel geleverd.
9 November 2023
top service
19 October 2023
Corny Fens-Berkvens
Veldhoven
Goed contact en fijn hulp gekregen van de klantenservice. Snelle levering.
16 October 2023
Wilma
Kampen
Goede service en snelle levering
11 October 2023
HMR
Amerongen
Een mooie houten stelling besteld die snel en makkelijk te monteren was.
22 September 2023
van der Woude
Burgum
Ik heb op 2 verschillende data kleine accessoires besteld met de eerste keer 17,50 en de 2e keer 20,00 euro aan bezorgkosten. Beide leveringen kwamen in een enveloppe in de brievenbus met allebei de keren 5 euro aan postzegels hierop. Laat de enveloppe 10 eurocent kosten. Hiervoor heb ik wel 37,50 euro betaald. Verder kreeg ik een email dat er gebeld zou worden daar de leverdatum een dag later zou zijn : er is niet gebeld en de levering was geen dag later dan bij de bestelling was aangegeven. Kortom teleurstellend
Beveelt niet aan
21 September 2023
Andre de Valcke
Vught
Goedemiddag Andre de Valcke,
Hartelijk dank voor het plaatsen van de review. Ik heb de orders vanuit het systeem er even bij gepakt van u. De verzendkosten die wij berekenen, zijn de kosten die de leverancier aan ons berekend. Wij als Pedroshop zijnde verdienen hier verder niets op. De leverancier rekent voor het versturen verzend- en administratiekosten. Wij vinden het vervelend dat er geen contact met u is opgenomen betreft de leverdatum en wij zullen hier in het vervolg extra alert op zijn. Helaas hebben wij momenteel de leveringen via de post niet in de hand, soms kan dit een dag later of zelfs eerder dan verwacht bezorgd worden.
Met vriendelijke groet,
Team Pedroshop.
We zijn erg blij met onze Archos kast. Prachtige stellingkast! De communicatie en service van Stellingspecialist is vanaf het begin top geweest. Heldere communicatie en accuraat!
20 September 2023
Gerard
Waalwijk
Vlot geholpen! Men heeft echt kennis van zaken. Kom daar zeker weer terug.
5 September 2023
M.
Rhenen
Hierbij wil ik aangeven dat de oorzaak van de slechte levering in de eerste plaats niet door Pedroshop is veroorzaakt. De keuze op een andere vervoerder zou misschien de oplossing zijn. Ik heb € 79 voor bezorging betaald. Dan verwacht je dat het op tijd geleverd word. Communicatie met Larissa was goed. Belde niet terug omdat ze geen nieuwe informatie had. Ik zat wel te wachten met alle garagespullen op straat. Dus telefoontje na 3 uur dat zij ook zat te wachten was wel wenselijk geweest. Uiteindelijk alles weer naar binnengebracht. Er zijn 16 e-mails verstuurd. Voor mij al vervelend. Laat staan als alle klanten zoveel tijd nodig zouden hebben.
Beveelt niet aan
28 August 2023
L.van der Ent
Hellevoetsluis
Beste L van der Ent,
Bedankt voor het plaatsen van uw review.
Ik heb de order erbij gepakt en vind het vervelend om te horen dat het zo gelopen is.
We hebben dit bij de leverancier gemeld, omdat wij het streven hebben ten alle tijden de klanten op de hoogte te houden van de levering ook als hierin iets veranderd. De leverancier heeft dit verder opgepakt met de transporteur en probeert dit in de toekomst te voorkomen. Ook vanuit ons had de communicatie beter gekund, excuus hiervoor!
Hopelijk bent u verder tevreden met de geleverde stelling en ontvangt u vandaag de opgestuurde pennen per post!
Met vriendelijke groet,
Team Pedroshop.
PEDROSHOP.NL is één van de grootste aanbieders op internet voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland en België. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met een ruime collectie, veel ervaring en persoonlijke aanpak.
Elsterstraatweg 31 A
3922 GD Elst (utrecht)