NVT
Pluspunten
prima prijs en supersnelle levering. Gewoon top!!
Pluspunten
Goed advies. Complete levering
VerbeterpuntenAdministratieve afhandeling. Factuur was al betaald toen er een herinnering werd verstuurd
Pluspunten
Flexibel in het veranderen van afspraken op verzoek van de klant
VerbeterpuntenKan niets verzinnen
Pluspunten
Makkelijk samen te stellen, goeie duidelijk film om het zelf in elkaar te zetten
VerbeterpuntenDe dag van de levering kon de bezorger de paket niet naar binnen brengen, en moest ik er zelf mee sjouwen.
geen
Pluspunten
Goed advies gehad mbt het kiezen van de juiste stelling. Levering verliep zeer vlot. Alles netje verpakt.
Pluspunten
Goede service, snelle levering. Alles ging top!
VerbeterpuntenIets meer info over het verzenden zou welkom zijn.
Pluspunten
Voldaan aan de verwachting. Keurig op tijd geleverd.
VerbeterpuntenEr zat geen beschrijving bij de stellingkast, dus voor een leek als ik was het even puzzelen hoe alles in elkaar moest. Wellicht handig om hier een kort instructiefilmpje van op de website te plaatsen. Ik heb nu 'afgekeken' van 1 foto op de site om te weten hoe het er uiteindelijk uit moest komen te zien.
Beste Leon, Er staat een filmpje op onze website, zie het kopje instructiefilmpjes. Klik op de volgende link en je krijgt een overzicht van alle instructie filmpjes https://www.stellingspecialist.nl/instructiefilms. Met vriendelijke groet, Medewerker Pedroshop.nl
Pluspunten
Een echt voorbeeld bedrijf voor anderen, alles klopt gewoon.
VerbeterpuntenGewoon zo door blijven gaan.
Pluspunten
Strakke communicatie. Complimenten
Pluspunten
Goed advies gekregen en snel geleverd
Pluspunten
Korte lijnen met het afspraken maken, die vervolgens ook netjes worden nagekomen. Ook het direct op rekening kopen vond ik positief.
Pluspunten
prima behandeling en goede productinformatie
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
1. Product is netjes afgeleverd 2. Maakelijk benaderbaar
VerbeterpuntenDe datum en de tijd was niet duidelijk over gekomen en de bezorger heeft geen online en 'real time' informatie.
Elsterstraatweg 31 A
3922 GD Elst (utrecht)
Bekijk hier ons Thuiswinkel Zakelijk certificaat.
PEDROSHOP.NL is één van de grootste aanbieders op internet voor kantoor- en magazijninrichting in Nederland en België. Wij zijn een onafhankelijke aanbieder met een ruime collectie, veel ervaring en persoonlijke aanpak.