Geachte Remco, Jammer dat u niet tevreden bent. Onze EPDM bevat enkel fabrieksmatig gelaste naden, deze zijn niet gelijmd maar gevulkaniseerd zoals bij alle EPDM fabrikanten. EPDM bestaat altijd uit fabrieksmatig gelaste banen. Wanneer u bij montage denkt dat iets niet in orde is neem dan direct contact met ons op dan ruilen wij desnoods de materialen om. Wij hebben helaas niets van u vernomen enkel deze review. Wij hebben meerdere malen getracht telefonisch in contact te komen met u maar krijgen helaas geen contact. Graag horen wij alsnog van u zodat wij uw klacht kunnen bekijken, beoordelen en oplossen. Bijvoorbaat dank. Met vriendelijke groet, Team Interexpress
Geachte Pim, Jammer dat u niet tevreden bent, ondanks de intensieve begeleiding die u heeft gehad van ons bij uw dak bouwproject. Materialen retour sturen naar ons is juist geen enkel probleem. Maar u dient zich dan wel te houden aan de voorwaarden hiervan. Losse materialen uit een EPDM pakket kunnen niet retour omdat het simpelweg als totaalpakket is gekocht. Eveneens als EPDM op maat gemaakt. Ook dienen materialen binnen 2 weken retour te worden gestuurd en niet pas na 6 weken. Wij willen namelijk de kwaliteit van onze producten goed houden en dat onze klanten niet producten krijgen die al 6 weken bij een andere klant in zijn schuur hebben gestaan . Jammer dat u hier geen begrip voor heeft ondanks de uitleg die u van ons van verschillende medewerkers, verschillende keren heeft gehad. Met vriendelijke groet, Team Interexpress EPDM systemen
Geachte heer van Erp, Onze excuses dat u niet tevreden bent over uw vraagstuk. EPDM hemelwaterafvoeren zijn inderdaad alleen beschikbaar in vaste afmetingen. Een kleinere zijuitloop dan dat u vroeg bestaat ook inderdaad niet. Maar mogelijk was een ander type uitloop wel een oplossing geweest voor u. Ik vermoed dat wij u niet goed begrepen hebben op het moment dat u belde. Met vriendelijke groet, Team Interexpress