vlot geleverd en piekfijn verpakt

Goed!

het pakket was stevig goed verpakt. Ook de kleding was nog netjes ingepakt en ik heb er ook nog eens tas bij gekregen. Heel netjes gedaan ik ben zeer tevreden.

Geweldig!!

Hele snelle bezorging en het was zo mooi verpakt, Er zat een hele mooie tas om de bestelling, hartstikke leuk. Ben er heel blij mee.

Kan niet beter

Snelle levering, prachtig verpakt, gratis tas en de juiste maat in de sale van Pom.

Prima ervaring

Goede service Altijd een kadootje heel attent

Super service

Er was een artikel opgestuurd in de verkeerde kleur. Na telefonisch contact had ik de volgende dag al het artikel in de juiste kleur. Ook was deze leuk ingepakt in een mooie tas!

Snelle levering , netjes verpakt

Snel en netjes

Snel en netjes afgeleverd.

Prima en snelle levering

Ruim assortiment. De bestelling wordt keurig verpakt en snel geleverd.

Mooie website

Mooie producten en snel ontvangen met een leuk persoonlijk kaartje. Ook retourneren was duidelijk

Snelle en uitstekende service

Mijn bestelling werd snel verzonden. Toen bleek dat er iets niet goed was werd het super snel en netjes opgelost.

Snelle service, netjes verpakt, goede communicatie

Prettig sfeer in winkel toen ik kwam ruilen. Aardig personeel.

goede en duidelijke communicatie

Prachtig kledingstuk, zorgzaam verpakt zodat het niet kan beschadigen, complimenten !

Het product is met veel zorg verpakt en verzonden, net dat stapje meer!

Keurig verpakt echt een verrassing

Werd er vrolijk van mooie tas erbij en een vriendelijke sticker op de doos

Goede ervaring

Snelle levering en leuke aanbiedingen voor topmerken

Goed produkt snelle levering

Mooie collectie, perfecte service.

Mooie collectie, perfecte service, uitstekend verzending

Mooie merken. Mooi verpakt. Er is echt aandacht aanbesteed. Heel blij met mijn summum outfit. Aanrader.

Alles is met zorg ingepakt en een vriendelijke boodschap erbij wat persoonlijk aanvoelt.

snelle en goed verpakte levering

Online besteld, perfect!

Top lieve mensen doen ook gelijk wat je vraagt top

Geweldig. Mooie website. Supersnelle bezorging en heel zorgvuldig ingepakt en verstuurd.

Schitterende kledingmerken zoals Geisha en Gustav te koop.

Top levering

Heel snelle levering en heel netjes geleverd.

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk