Zeer snelle en supergoede lieve levering.

Heel mooi verpakt. En zeer snel geleverd.

Super winkel

Vriendelijk personeel en prachtige collectie

Veel keus, snelle levering en de service van een kleine winkel waar iedereen je kent.

Veel keus, mooie producten en merken, handige foto’s op de website, snelle levering, keurig en liefdevol verpakt. Altijd snel en accuraat antwoord op vragen of problemen (met mijn account of betaling bijvoorbeeld).

Perfect geregeld.

Duidelijke uitleg. Geen printer nodig. Kind kan de was doen.

Goede service!

Het pakket zag er prima verzorgd uit!

Prima eerste ervaring!

Tijdige levering en bestelling was heel verzorgd ingepakt met een persoonlijke touch. Echt een cadeautje aan jezelf

Erg net en zorgvuldig verpakt, snel verstuurd, duidelijk koopproces

Snelle levering en persoonlijke touch

De schoenen waren de volgende dag al binnen. Het was netjes verpakt met één persoonlijk kaartje erbij. Erg leuk.

Mooi persoonlijk pakket

Via Google deze site gevonden, de beste prijs voor een mooie jas. het pakketje werd mooi ingepakt en met een persoonlijk kaartje bezorgd. Helaas was de maat niet goed, ik heb gebruik gemaakt van de retourservice. Ook dat was allemaal volgens afspraak en snel afgehandeld.

Hele goede service

Speciaal voor mij de maat besteld ik ik graag wilde. En snel geleverd

Persoonlijk

Snelle levering, netjes ingepakt. Leuke attentie erbij en briefje dus helemaal top!

Snelle verzending en duidelijke communicatie

Ik heb een product besteld dat bij Yaya niet meer te krijgen was. Trendiesbyme had het nog in de juiste maat op voorraad. 3 dagen later kreeg ik het binnen :-).

Prima hoor

Ik heb wat besteld, wat achteraf niet op voorraad was, kreeg mijn geld snel terug

Mooi verpakt, netjes snel verwerkt.

Snelle service en heel mooi en netjes ingepakt. Super!

Overzichtelijke website, goede zoek opties. Winkel ook prettig, goede service

Leuke prijs en supersnelle levering

Vrijdagmiddag schoenen bij trendiesbyme.nl gevonden/besteld en binnen 24 uur waren ze al geleverd.

Snelle verzending

Prima product, mooi en snel verzonden.

zeer prettig geholpen

Goede snelle service

Fijn en betrouwbaar

Mijn online bestelling ging soepel en het verzenden heel snel. Het pakket was super leuk en mooi ingepakt met een persoonlijke foto en tekst van het team. Wat ik persoonlijk altijd leuk vind en heel erg kan waarderen!

Goede en snelle service

Besteld op de website, bleek te groot. Gebeld en andere maat laten wegleggen om de zaterdag te komen passen. In de winkel ook altijd iedereen vriendelijk. En natuurlijk met wat extra’s naar huis gegaan. Collectie is ruim en goed.

Zeer verzorgd

Snel en verzorgd toegestuurd met duidelijke instructies voor eventuele retournering.

Snelle levering, en super mooi verpakt met een persoonlijke touch!

Super snel

Alles verliep goed en tot mijn verbazing, in zelfs deze drukke december periode was mn broek de volgende dag al binnen. Echt top!

Zo leuk verpakt!

Snelle bezorging, keurig en heel leuk verpakt, artikel volgens verwachting. Goede webshop.

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk