TOP

Top service, snel. En zo mooi verpakt ook. Met was tips. Kom er zeker terug.

Prima webshop

Geweldige persoonlijke service en vriendelijk geholpen bij een probleem met retour sturen, uiterst snelle terugbetaling! Helaas was de kleding te groot, maar door de goede service kom ik zeker terug bij deze fijne webshop!

Goede communicatie én goede service.

GOED

Keurig verpakt. Leuk klein hebbedingetjes erbij. Snel geleverd.

Ik kocht een trui in de solden. Trendiesbyme bood de trui aan aan de laagste prijs. Daarnaast werd hij ook nog zeer snel geleverd. Topservice!

Mooi op tijd en keurig verpakt

Wat een verassing om dit pakketje te ontvangen. Net verpakt afgesloten met een hartje

geweldig

Ik was al bekend met de winkel in Harderwijk, uitstekende service en mooie collectie. nu vanwege Corona via de webshop besteld en ook nu weer naar wens. netjes verpakt en snelle afhandeling.

Snel afgehandeld

Na de bestelling snel track en trace code ontvangen Volgende dag bezorgd. Keurig

Snelle service!

Snelle service, werd ook goed op de hoogte gehouden. Pakketje was goed ingepakt en persoonlijk kaartje erbij. Top!

Heel goed!

Snelle levering, keurig afgeleverd. Heel leuk met persoonlijke attentie!

Snel verstuurd. Snel retour.

Kleding wordt nu gratis thuis gebracht

Mooie kwaliteit merkkleding.. Maten precies goed. Leuke persoonlijke service, met zelfs een klein cadeautje erbij. En het pakketje werd gratis thuisbezorgd.

Top service!!

Mijn bestelling werd keurig aan huis geleverd. Alles zorgvuldig in papier verpakt en zelfs een lief cadeautje erbij. Van 1 artikel was de maat jammer genoeg niet de juiste en de jas werd ook weer opgehaald en binnen 2 dagen had ik mijn geld weer terug gestort gekregen. Top service!!

Juiste product snelle levering

Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering voldoet aan wens

Zeer klantvriendelijk. Behulpzaam

Super snelle en vriendelijke service

Mooie collectie en snelle verzending

Duidelijke webshop, snelle levering

Mooie merken. Was voor de lockdown in de winkel geweest en had deze artikelen gezien. Fijn dat je nu ook online kunt bestellen.

Mooi ingepakt met een leuk hartje erbij! Leuke nieuwjaarswens van het Trendiesbyme Webshop team, heel erg leuk gedaan!

Ontzettend goed.

Overzichtelijke website. Snelle levering. Perfect.

Super snelle levering!

Na het afronden van mijn bestelling kreeg ik heel snel een bericht dat het pakketje verzonden was. Daags erna had ik het pakketje al binnen. Super gezellig verpakt, echt een cadeautje!

Broek besteld. Was te groot. Binnen een dag aan de deur geruild

Heel klantgericht

Goed georganiseerd, klantgericht en ook het retourproces is professioneel ingericht.

Super vverzorgd

Keurig met zorg verpakt. Snelle levering. En een attentie erbij. Allemaal, super!

Daar kun je prima wat bestellen

Prima en erg tevreden hoor

Snelle service! Mooi versiird met leuke attentie erbij.

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk