Super goede service!

‘s morgens bestelling geplaatst en eind van de ochtend al bezorgd aan huis. Top!

Na een bestelling te hebben gedaan, kreeg ik een mailtje dat de belangstelling voor een trui groter was. Ik kreeg netjes een mail, dat de order was geannuleerd en mijn geld werd netjes binnen twee dagen terug gestort.

Betrouwbaar.

De bestelling werd netjes op de afgesproken tijdstip geleverd. Superjas van Ilse Jacobsen gekocht. Ik ben er heel blij mee.

Prima shop

Zowel bestelproces als retourproces is echt keurig geregeld. Ik had een broek voor mijn moeder besteld en na de eerste bestelling bleek de maat te groot. Heb deze teruggestuurd en ik heb een maat kleiner besteld. Beide keren verliep alles heel snel en soepel, tot aan de terugbetaling aan toe. Super geregeld allemaal dus een verdiende 5 sterren.

Supergoed!

Kerstavond besteld en vlak na de kerst al in huis. Super netjes verpakt! Ik zal zeker nog eens bestellen bij jullie.

Mooi verpakte bestelling. Met zorg gedaan!

Bestelling voldeed geheel aan verwachting.

Door de feestdagen drukte duurde het iets langer dan normaal maar daar had ik al rekening mee gehouden! Zag er leuk verpakt uit!

Snelle en persoonlijke levering

Goede website, makkelijk bestellingen plaatsen. Keuze om op te halen in de winkel werd omgezet naar leveren aan huis. Kleding paste ook perfect.

Goed geregeld, 1 stuk moest retour, alles netjes afgehandeld; bereikbaar, behulpzaam, prima!

Heb ik hierboven al beschreven

Goede eerste ervaring

De ene dag besteld de volgende dag al in huis. Super, ben zeer tevreden.

Goed advies en heel goede service, ook in Coronatijd.

Prachtig en met liefde ingePakt Pakketje

Wat een mooi pakketje!

Door vertraging bij post nl niet zo snel als vorige keer

Goede dienstverlening door trendiesbyme

Snelle levering. Mooi verpakt. Overzichtelijke website.

Prima geregeld

Als je deze enquête wil houden, doe het kort met alleen sterren en vragen met korte antwoorden. Anders haken er mensen af!

Goede ervaring

Prima service en snelle levering

Zeer goede ervaring

Mooi ingepakt, leuk kleinigheidje en persoonlijke noot. Maakt het zo echt een cadeautje!

Geweldig.... correcte servies en snelheid en het juiste profuct

Succes

Snelle service.

Keurig verpakt artikel. Voelde als een cadeautje! Snelle retour service, geld werd binnen een week teruggestort. Super fijne communicatie, van elke stap word je op de hoogte gehouden. Fijn!

Goede ervaring

Snelle levering en prima in orde.

Bestelling snel en zeer netjes verpakt afgeleverd.

Bestelling snel en zeer netjes verpakt afgeleverd.

Heel fijne winkel , het terug sturen vind ik niet gemakkelijk

ik koop graag bij jullie , het pakketje wordt met liefde ingepakt, er word aandacht aan gegeven .

snelle goede levering

voor de eerste x op de site iets besteld en snel en naar tevredenheid ontvangen.

Topservice

Snelle levering, uitstekend verpakt met een persoonlijke touch dmv een klein geschenkje en bedankje met de groeten van Thijs

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk