3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke man Probleem lag bij Postnl trendies had het opnieuw aan moeten bieden, is helaas niet gebeurd. Kreeg als vergoeding het topje gratis toegezonden. Netjes opgelost

Bestelling is wel verzonden maar nooit bezorgd. Kreeg geld terug gestort voor retour zending hel vreemde zaak. Ik zou terug gebeld worden na het weekend. Heb niets meer vernomen. Zou graag alsnog mijn bestelling ontvangen Groetjes Coby Kock

Pluspunten

Service grandioos Retouren prima in behandeling genomen en opgelost. Mooie en ruime keuze website.

Geen idee.

Pluspunten

mooie snelle levering. En daarbij werd de korting van de sale (die dag na besteling zou beginnen) ook nog terugbetaald. Geweldige service

Pluspunten

Mooie merken en fijn via internet kunnen bestellen ik woon in Limburg maar ideaal. In de uitverkoop flink en snel ten op zicht van andere winkels de merken afgeprijsd Leuke armand als cadeau er bij gekregen en de volgende dag in huis , super

Ga zo door.

Pluspunten

De service

Pluspunten

Na bestelling en betaling vanwege de nieuwe kortingsronde ook de extra korting nog ontvangen. Wat een service!

Pluspunten

Online bestelling snel afgewikkeld. In de winkel eerlijk advies van verkoopsters

Pluspunten

Supersnelle levering. Extra korting die nog niet op de website vermeld stond, werd berekend en teruggestort !

Pluspunten

Leuke spullen. Als je iets hebt besteld wordt het erg leuk verpakt en zit er nog een leuke persoonlijke boodschap bij. Voelt als een cadeautje. Snelle levering en geen enkel probleem met het ruilen van een ander maatje.

Geen, erg klantvriendelijk bedrijf.

Pluspunten

Super snelle service...heel erg blij mee.

Pluspunten

Bestelling werd goed verstuurd zelfs met plastic er onder zodat het niet gekreukeld de doos uitkomt. Helaas paste de jurk niet. Na 1 dag weer een mailtje dat de jurk goed retour was gekomen. Echt top dus!

Pluspunten

Snelle en nette service .... en met iets extra's , een persoonlijke groet van de eigenaar en n leuke attentie, blij mee.

Pluspunten

Snel en persoonlijk!!

Pluspunten

Supersnel en keurig verpakt

Geen, kan niet beter

Pluspunten

Het vinden van de artikelen en het bestellen ging heel gemakkelijk. De volgende dag was mijn artikel al klaar om opgehaald te worden. Erg fijne service!

Pluspunten

Prachtige zaak ! Snelle levering !

Pluspunten

ruime keuze, goede service, snelle levering

Pluspunten

Perfecte levering en mooi verpakt. Ga zo door

Pluspunten

Bestelling was de volgende dag al binnen , was netjes ingepak en met een leuke bedankkaart en een exstra armbandje , super!

Geen idee

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Aardige medewerkers, mooie merken, mooi verpakt

Pluspunten

fantastische service! Proficiat!! Snel, goede opvolging, persoonlijke touch, correct afhandeling

ik kan er geen bedenken :)

Pluspunten

Snel, netjes verpakt en goed geprijsd

Ga zo door

Pluspunten

Alles

Pluspunten

Snelle levering met een leuke verrassing voor mijn dochter. Per mail wordt je goed op de hoogte gehouden!

Ga zo door!

Donkerstaat 29