Pluspunten

De bestelde items keurig ingepakt en snel ontvangen. 1 artikel bleek net in een winkel verkocht te zijn, daar werd snel een berichtje met excuses het artikel is helaas niet meer leverbaar over verzonden.

Goede duidelijke uitleg van produkten qua materialen, kleuren, lengte en of het ruim valt of juist getailleerd zijn erg belangrijk om bij het online bestellen de juiste keuze te kunnen maken.

Pluspunten

Snelle levering en ontvangst pakket erg leuk. Een persoonlijk briefje en een cadeautje erin maakt het erg persoonlijk wat ik als klant erg kan waarderen. Zal hier zeker nog eens een bestelling plaatsen!

Pluspunten

Snelle levering. Goed telefonisch advies. Verzorgd pakket, ziet er mooi uit. Correcte afhandeling ruiling.

Pluspunten

pakje kwam zoals beloofd, met keurig begeleidend briefje en kleine attentie, altijd leuk!

Pluspunten

Super service, snelle service, persoonlijke groet. Hieft natuurlijk niet maar maakt wel het verschil. Daar hou ik van :-)

Na mijn eerste ervaring niet!

Pluspunten

Via de webshop besteld! Snelle levering, mooi verpakt en het juiste product!

Pluspunten

Snelle reactie op email zodat ik er niet naast zou grijpen! 1 artikel was net weg helaas, het andere werd meteen voor me apart gelegd! Zorgvuldig ingepakt en meteen volgende dag verstuurd. Top!

Geen loze beloften! Vandaag zat er een leuk presentje in mijn bus. Dat is pas klantvriendelijkheid! :-)

Pluspunten

Super tevreden over de snelle service en de mooie verpakking, geeft een chique uitstraling.

Pluspunten

Geweldig dat ik het teveel betaalde ivm met een extra korting terug krijg. Super attent. Vr gr en bedankt

Pluspunten

Snelle levering en het product (wollen sjaal) was netjes en zorgvuldig verpakt. Een persoonlijk kaartje en kleine attentie maakten het helemaal af!

Pluspunten

Nette verzending en een persoonlijk krabbeltje

Pluspunten

Bij telefonisch contact werd meteen de voorraad gecheckt en het artikel werd ook meteen al opzij gelegd zodat ik niet mis zou grijpen. Ik kreeg ook nog als extraatje een leuk armbandje cadeau! Vlgd dag geleverd. Zeer tevreden.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Es war alles bestens!!! Lieferung hat auch schnell und reibungslos funktioniert!

Pluspunten

Mooi ingepakt, persoonlijk bedankje en armbandje erbij. Erg attent.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en deskundig advies bij vragen over de maten. Er wordt erg meegedacht. Snelle reactie op de mail en vlotte terugbetaling bij retourneren.

Niet van toepassing.

Pluspunten

Levertijd nagekomen

Pluspunten

Goede communicatie. Keurig verpakt.

Pluspunten

Snelle levering en een hele leuke attentie, waar krijg je dit? Persoonlijke berichtje bijgeleverd dat wordt zeker gewaardeerd.

Pluspunten

Dank voor de snelle levering, het verzorgd inpakken als een cadeautje en de mooie sjaal. Ik had na 3 jaar mezelf een nieuwe jas cadeau gegeven, en het was echt een cadeautje met verrassing geworden!!! Top x

Pluspunten

Mooi ingepakt, met persoonlijke touch

Pluspunten

Top! Super snelle levering en presentje!

Pluspunten

Snelle levering Leuk persoonlijk kaartje erbij!

Pluspunten

Volgende dag in huis, ondanks sale. Leuke foto en boodschap erbij. Vanwege de feestdagen een armbandje erbij gekregen

Om iets te zeuren: foto's waarbij personen de kleding aanhebben zouden fijn zijn.

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk