Pluspunten

De op elkaar afgestemde kleuren zodat je niet met 7 losse onderdelen naar buiten komt

Meer adviseuses als Alie( las ik op bon!) geweldig hoe ze aanvoelt wat je zoekt en wat erbij past, maakt me heel blij!

Pluspunten

Grote diversiteit in kledingstijlen. Fijne verkoopsters.

Geen verbeterpunten nodig.

Pluspunten

Ruime keuze in hippe kleding (ook in grotere maten!) voor verschillende budgetten. Daarnaast heel prettig en kundig advies en begeleiding bij je aankopen. Mensen die begrijpen wat bij je past qua stijl en figuur en eerlijk zijn in hun oordeel. Alsof je met een personal shopper op stap bent! Daarnaast schenken ze heerlijke koffie!

Pluspunten

Prettig geholpen en heel vriendelijk personeel

Ik zou het niet wetentruus

Pluspunten

Goed advies bij kleding keuze vriendelijke dames

Pluspunten

- de verkoopsters in Huizen geven een eerlijke mening over wat staat en niet staat. Daardoor ga je altijd tevreden de deur uit. - geen moeite is de verkoopsters te veel, zij kennen hun klanten en het assortiment, waardoor ik ook weleens iets koop wat ik zelf nooit zou hebben uitgezocht, maar waarvoor ik wel van anderen complimenten krijg dus bij mij past.

- wat meer kleur in het assortiment.

Pluspunten

Klantgericht met juiste gevoel van vraag en aanbod voor een breed publiek. Door een divers assortiment onderscheidt het zich van de grote winkelketens. Ook de mix in de stijl van de verkoopsters is erg goed waardoor je altijd goed wordt geholpen naar je eigen smaak en keuze in de stijl die jij wens!

Houdt voor de vaste klanten een pre sale avond oid zodat je sale collectie met nieuw al kan aanbieden. Daarna kan de sale beginnen. Vaak begint de sale op donderdag en vrijdag. Veel mensen moeten ook gewoon werken vd vaste klanten.

Pluspunten

Vriendelijk en kundig personeel. Brede collectie.

Geen.

Pluspunten

Goed personeel, vriendelijk, helpen je heel fijn. Niet opdringerig. Altijd een kopje koffie,thee voor de klant. Kortom heel gezellig winkelen!!

Niet van toepassing.

Pluspunten

Zeer vriendelijke verkoopsters en ook zeer deskundig.

Pluspunten

Persoonlijke aandacht en advies

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim opgezet, goed overzicht!!

??

Pluspunten

Mooie collectie met verrassende en unieke kledingstijlen. Van stoer tot chique. Kwaliteit en service staat hoog. Niets is teveel voor Trendies. Personeel is kundig, vriendelijk en vooral eerlijk ! Leuke feestjes met gratis wijnen en luxueuze hapjes zorgen ervoor dat Trendies een unieke uitstraling heeft t.o.v. andere kledingzaken. Steekt met kop en schouders boven de standaard kledingzaken uit.

Kan het niet bedenken !

Pluspunten

Prima keus, goed advies, zeer attent winkelpersoneel

Pluspunten

Klantvriendelijkheid, assortiment

Pluspunten

Overzichtelijke website. Snelle en correcte levering.

Pluspunten

Telefonisch goed geholpen door een dame in de winkel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie zaak in Harderwijk

Website niet op orde. ..2e keer al dat ik iets bestel wat niet leverbaar is.

Pluspunten

Super service! Kon m'n shirts toch nog teruggeven na 7 dagen! Heel erg fijn, bedankt! Goede aftersales, goede producten

Pluspunten

Mooie verpakking en correcte aflevering. Het artikel moest uit een andere winkel komen en er werd keurig via de mail melding van gemaakt, dat de levering een dag langer zou duren. Kledingstuk zelf ziet er ook netjes uit. In het bedrijf zelf wordt je als klant deskundig geadviseerd. Als iets echt niet staat, wordt het ook eerlijk gezegd. En daar houd ik van!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle goede verwerking en verzending.

Had XL besteld van 1 product ontving XXL, heb hem wel gehouden maar klein slordigheidje.

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk