1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nvt

Handig om voorraadlijsten beter bij te houden. Vond het erg vervelend om iets te bestellen dat duidelijk op voorraad was, het betaald te hebben en twee dg later een bericht te krijgen dat het toch niet meer leverbaar was en zodoende te moeten wachten of dn wanneer mijn geld teruggestort zou worden. Dit is wel gebeurd gelukkig maar pas een week later...

Pluspunten

Klant vriendelijk, Zeer snelle, en nette verzending

Pluspunten

Dat noem ik nog eens een duidelijke webshop voor topmerken

Pluspunten

De mooiste nieuwe kleding online!

Handiger om de beveiliging er af te halen voor verzenden... ;-)

Pluspunten

Heel prettig personeel, mooie kleding, lekker kopje koffie!

Pluspunten

Professioneel, aantrekkelijke merken met goede keus in prijs, altijd wel een leuke actie of aanbieding. Goede marketing. Prachtige zaak!

Het persoonlijke is jullie kracht, maar soms een valkuil. Ik hoor wel eens van mensen dat ze even snel rond willen neuzen zonder persoonlijke aandacht en uitleg. Het enthousiaste is goed bedoeld, maar komt de klant niet altijd uit.

Pluspunten

Goede service, mooie verpakking, duidelijke webshop.

Donkerstaat 29

3841 CA Harderwijk