OKIDO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zeer goede ervaring en stipte en correcte levering van een kwaliteitsproduct!!Is een aanrader !!

Kachelhout : mooie kwaliteit voor een lage prijs !

Kachelhout : mooie kwaliteit voor een lage prijs !

Goede kwaliteit, voor een zeer goede prijs

Snelle levering, echter geen bericht ontvangen wanneer jullie de levering zouden bezorgen. Punt van verbetering.

Leveringstijd niet volgens vermeld op site

Wacht nog steeds op mijn levering.

Super snelle levering

Snel geleverd en goede kwaliteit voor een lage prijs

alles volgens afspraak en goede begrijpelijke website

Alles volgens afspraak.

Nog niet ontvangen

Helaas heb ik het product nog niet ontvangen, transporteur schijnt mij gebeld te hebben maar helaas geen voice bericht ingesproken zodat ik niet kon reageren naar het mij onbekende nummer, vaak is dit telemarketing, was er ingesproken dan had ik teruggebeld(tip!). Hoop de bestelling vrijdag te ontvangen

Heb bestelling nog niet ontvangen !!!

Bestelling nog steeds niet ontvangen

vlot te plaatsen

Zeer gemakkelijk te plaatsen en af te regelen. Later nog bij regelbaar als je poort afhangt.

Snelle levering en perfect wat ik zocht

Snelle levering en perfect wat ik zocht!

Hout is prima! Service ook, alleen...

Verkeerde lengtes geleverd ( te lang) en ook doorberekend. Hoop dat het goed komt.

Snelle levering, goed verpakt, omschrijving is het ontvangen product

de kwaliteit van 1 balk is slecht

Ik heb 6 balken/regels besteld 5 zijn er goed 1 balk is zeer slecht deze is bijna door gescheurd kan deze niet gebruiken neem vandaag of morgen nog contact op met NuBuiten

Goed kwaliteitsproduct. Vlotte levering

zoals het hoort !

Hier bestel ik zeker nog!!!

Heel snelle levering en een super groot aanbod en DUIDELIJKE website! Zeer tevreden!!!

Weer top geregeld

2e keer besteld, en weer mooi hout. Keurig afgeleverd en planning met datum en tijd was ook netjes. Heel tevreden!

Snel geleverd en prijs kwaliteit is prima

Toppie

Meer dan ok

Snelle levering, Goede communicatie

Helaas zat niet de gehele bestelling bij de levering zodat ik hiervoor de klantenservice heb moeten bellen. De ontbrekende onderdelen worden nagestuurd. Verder goed geholpen en ook de transporteur had me netjes, zoals gevraagd, vooraf gebeld.

Long delivery, no communication

It took 2,5 weeks to be able to pick up the order and there was no communication at all. I had to call them several times. On the last call I was informed, that the order is available on site but I need to pick it up on the same day otherwise it will be sent back to the warehouse.

Bestelling verliep vlot

Bestelling en levering verliepen vlot

Vlotte service!

Duidelijke beschrijving website en vlotte levering.

Vlotte snelle levering en goede conditie

Goede producten voor goede prijs. Jammer dat de flex fence niet was voorgeboord en voorzien van bevestigingsmateriaal.

Snelle correcte levering

Snel geleverd , in het verleden met vragen getelefoneerd en ook erg netjes en correct geholpen Verstand van zaken en vriendelijk

Goede en snelle service

Verkeerde maat ontvangen maar snel omgeruild

Giessenzoom 15

3371GJ Hardixveld-giessendam