Pluspunten

Zeer mooie en kwalitatief goede kaartjes. Erg tevreden.

Soms iets sneller reageren op mail. Duurde soms wat lang. Of moest nog een extra mailtje sturen.

Pluspunten

goede uitleg, fijne dienstverlening, duidelijk, snel, helder, helemaal tevreden.

geen.

Pluspunten

Prachtige designs, snelle reactietijd,

Ga zo door!

Pluspunten

Prettige communicatie Denken goed mee Met als resultaat een erg mooi en creatief geboortekaartje!

Pluspunten

Klantvriendelijk Professioneel Mooie kwaliteit kaarten

Soms trage reactie tijd Accessoires aan dure kant

Pluspunten

Leuk contact, snelle reactie op mail. Mooi en uniek ontwerp!

Pluspunten

Hele prettige communicatie. Medewerkster reageerde snel op op de mail en keek mee of de tekst voor het kaartje grammaticaal correct was. Proefdruk snel verzonden per mail en post. Telefonsich heel goed bereikbaar.

Pluspunten

Goede en duidelijke communicatie, laagdrempelig, snelle service.

De verschillende lettertypes voor op de kaartjes zijn onduidelijk op de site daar je het maar in 1 woordje kunt zien. Het zou misschien een idee zijn als je bijvoorbeeld de naam van je kindje in kunt typen zodat je kan zien hoe dat uitpakt op de kaart.

Pluspunten

Persoonlijke communicatie, snelle reactie op vragen, geen extra kosten voor aanpassingen standaard ontwerpen, kwaliteit papier, alles dus!

X

Pluspunten

Heel blij met de snelle service en het zonder moeite doorvoeren van onze wensen.

Pluspunten

Mooie geboortekaartjes Makkelijke communicatie Snelle en goede service Eigen initiatief mbt ontwerp

Pluspunten

Super mooie kaartjes, voor mijn beide dochters hier besteld. Men reageert super snel en passen alles aan naar wens!

Geen verbeterpunten. We zijn heel tevreden

Pluspunten

Heel leuk contact, snelle service! Ze hebben hele mooie kaartjes en gaan voor goede kwaliteit!

Ik kan er helaas niet echt opnoemen, alles is erg goed verlopen en de levering was supersnel!

Pluspunten

Uniek product, Denken goed mee, Fijn en snel contact via email

Bereikbaarheid website op zondag

Pluspunten

Mooi aanbod Veel mogelijkheden Goede communicatie

Pluspunten

Over de hele lijn waren wij heel tevreden: de geboortekaartjes van onze kleine Lucas waren prachtig, Henrieke antwoordde altijd heel snel & onze kaartjes werden ook heel snel geleverd. Echt super!

Pluspunten

Met Henrieke hebben we hek fijn mailcontact gehad. Ze voelde precies aan wat we graag met de kaartjes wilden. Ook gaaf ze snel antwoord op vragen/mail. Toen we de kaartjes ontvingen, zaten deze heel netjes verpakt. Het was een feestje om de dozen open te maken.

Geen. Ga zo door!

Pluspunten

Wij zijn super blij met ons geboortekaartje! Veel positieve reacties. Snelle service. Prijs/kwaliteit verhouding klopt. Fijn hoe Studiokuuk je vragen beantwoord en het is alleen al een feestje hoe de kaartjes zijn ingepakt als ze binnenkomen. Dank Studiokuuk. Zou het zo weer bij jullie doen!!!

Heb ik niet!

Pluspunten

- Zeer snelle reactie op mails - Klantvriendelijkheid - Alle gevraagde aanpassingen worden direct uitgevoerd

- Gevraagd leveradres voor verzending nog eens verifiëren

Pluspunten

vriendelijk en correct geholpen, afspraken goed nagekomen en het uiteindelijke resultaat was prachtig!

vooral zo door gaan!

Pluspunten

Absoluut maatwerk, werkt snel en denkt in alles met je mee! Absoluut waar voor je geld.

Het is jammer dat de webshop op zondag gesloten is.

Pluspunten

Superschone en bijzondere kaartjes, goede service, duidelijke werkwijze en antwoord op bijkomende vragen. Pakket is zeer verzorgd bij ons gearriveerd. Drukwerk tiptop, alles werd met zorg samengesteld. Veel complimenten gekregen over het kaartje.

Geen opmerkingen. Alles verliep naar wens !

Pluspunten

- Snelle reactie - Prachtig werk, mooie kaartjes van goede kwaliteit - Netjes en verzorgd afgeleverd - Het totaalpakket klopt

Pluspunten

Goed mee gedacht, snel gehandeld, top kwaliteit, mooie prijs!

Pluspunten

Vriendelijke en goede service. Erg mooie kaartjes die geheel naar wens aangepast worden. Zeer leuke reacties ontvangen op het geboortekaartje van onze zoon. Zeker een aanrader!

Voltweg 13

8071CZ Nunspeet