Pluspunten

Hele mooie producten! Fijn contact via mail en telefoon

De communicatie gaat via mail en telefoon dat werkt niet via de site

Pluspunten

Snelle en persoonlijke service. Wij waren erg blij met het resultaat. Veel complimentjes over ons geboortekaartje gehad.

Pluspunten

meedenken, snel en vriendelijk. Kortom: super service

Pluspunten

Vriendelijke en snelle service. Mooie en duidelijke website. Het ontwerp van de kaartjes vind ik heel origineel en mooi. Ik ben zéér tevreden!!!

Pluspunten

Snelle service, goede bereikbaarheid, mooi assortiment en mooie inpakservice.

Pluspunten

Fijne communicatie over alle wensen rondom het geboortekaartje. Snelle service, de enveloppen en het kaartje waren snel geleverd. Creatief en meedenkend!

Geen aanvullingen, we hebben een positieve ervaring met Studio Kuuk!

Pluspunten

Goede en snelle service, prachtige en unieke geboortekaartjes! Ontzettend blij met het resultaat. We wilden net iets anders dan het originele kaartje dit werd kosteloos ontworpen en aangepast. (van enkele kaart naar dubbel en ook de achterkant bedrukt).

Ga zo door!

Pluspunten

- Style! - Oog voor detail - Gebruik van prachtig papier - Meedenkend bedrijf, fijne samenwerking

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Mooie kaartjes en een vlotte vriendelijke service, zeker een aanrader!

Pluspunten

Erg mooie kaartjes en goede service. Wij zijn heel erg blij met het resultaat!

De reactietijd op email kan wat sneller. Wel netjes dat er in de automatische reply al vermeld stond dat door drukte niet snel gereageerd kon worden.

Pluspunten

Prima levering Spontane reacties Zeer betrokken

Pluspunten

Wij waren op zoek naar een bijzonder kaartje voor ons dochtertje. Op Pinterest kwam ik jullie kaartjes tegen, ik was gelijk verliefd op jullie mooie ontwerpen. Na een fijn gesprek begrepen jullie onze wensen en hebben die helemaal naar onze wensen uitgewerkt. Even later kwamen onze kaartjes, die mooi verpakt waren, bij ons thuis aan.

Pluspunten

Erg fijn en persoonlijk contact met de medewerkers van Studiokuuk. We waren blij verrast met het mooie kaartje van onze zoon Samuël. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kaartje waar de kwaliteit en originaliteit vanaf spat!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie ontwerpen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten voor een goede prijs en snelle levering.

Soms rommelig met email beantwoorden, zoals offertes nogmaals sturen terwijl al verstuurd was. Niet altijd even snel reageren op e-mails.

Pluspunten

- mooi product (veel leuke reacties op gekregen) en volledig met onder meer sluitstickers etc. Positief dat je het kaartje naar de persoonlijke wensen kan laten maken; - snelle reactie op de proefdruk; - na akkoord hadden we na 2 dagen de kaarten in huis + top wat betreft de mail met de aankondiging dat het verzonden is en track & trace; - fijn dat we het aantal kaartjes nog konden ophogen, flexibel; - goede service, overzichtelijke site, handige bestelprocedure.

n.v.t.

Pluspunten

- christenen en op zondags website dicht - goed afwerking - fijn dat we twee opties kregen over de lay-out, met daarin een advies - prachtige kaartjes - duidelijk kostenplaatje

- prijs mag goedkoper - de bijproducten staan niet allemaal duidelijk vermeld, bijv. De touwtjes die je er bij kan doen kon ik niet terug vinden. Deze zat wel in het proefpakketje. - uitgebreider proefpakketje met verschillende mogelijkheden - vermelde dat de hartjes er zelf opgeplakt moeten worden

Pluspunten

Hele leuke originele ontwerpen. Super kwaliteit. Goede service vooraf.

Jammer dat geboortekaartjes niet dezelfde dag nog verzonden worden. Zo kwamen onze kaartjes pas bijna een week na de geboorte bij de mensen aan.

Pluspunten

Originele geboortekaartjes, veel mogelijkheden om kaartjes nog unieker te maken, wordt goed verzorgd afgeleverd en zelfs de volgende dag al in huis!

Blijf vooral zo doorgaan! Snellere reactietijd was misschien een punt maar daar is inmiddels met de nieuwkomer al vast verbetering te merken!

Pluspunten

Zeer professioneel en resultaat is echt prachtig

Communicatie - voorafgaand - niet al te snel. Zodra de baby is geboren hele goede en snelle communicatie via sms en mail

Pluspunten

Prachtige kaartjes, plezierig contact

Pluspunten

Flexibel, meedenkend, creatief, stijlvol, unieke ontwerpen, onderscheidend, kwalitatief hoogstaande producten. Wanneer je de gegevens doorgeeft na geboorte van je kindje wordt alles heel snel in gang gezet en heb je binnen een mum van tijd een geweldig pakket thuis met je bestelling, wat een feest is om het in het echt te zien! :) Mocht het ooit zover komen, dan weet ik studiokuuk zo weer te vinden voor wederom een top kaartje.

Het enige wat ik kan verzinnen is evt. proberen de response tijden op emails wat korter te maken. Ookal wordt de verwachting prima gemanaged door de autoreply die ingesteld is, is het een verbeterpunt om wel te proberen de response snelheid iets te verhogen.

Pluspunten

- snel schakelen - goed bereikbaar

- er ontbraken 2 hartjes voor de kaarten.

Voltweg 13

8071CZ Nunspeet