Pluspunten

Persoonlijk, orgineel, stijlvol

Pluspunten

Flexibel, duidelijk, nemen de moeite om andere voorstellen te doen.

Reactie op mail zou soms nog wat sneller kunnen

Pluspunten

Kaarten zijn prachtig

Ondanks het mooie kaarten zijn, toch erg prijzig. In mijn omgeving zijn er veel jonge ouders die het om de prijs niet gedaan hebben!

Pluspunten

Persoonlijke benadering, wordt goed meegedacht en er is erg veel mogelijk! Bedankt, apetrots op ons geboortekaartje en veel complimenten gehad!

Pluspunten

Leuke concepten en zeer vriendelijke communicatie.

Verzending in België.

Pluspunten

Erg mooie kaartjes, snelle communicatie.

Pluspunten

Ze zijn zeer behulpzaam en denken goed met je mee!

Pluspunten

Originele producten, compleet aanbod, Persoonlijk contact, zeer klantvriendelijk, snel, duidelijke prijzen zonder extra kosten, erg mooi resultaat, echt een cadeautje om de kaartjes te ontvangen zo mooi verpakt! Veel leuke reacties op ons kaartje

Pluspunten

Wij kijken terug op een positieve samenwerking met Studiokuuk. Henrieke heeft de tijd genomen om erachter te komen wat onze wensen zijn. Ze heeft hierbij haar expertise en ervaring ingezet. Het is fijn dat we een persoonlijke afspraak met haar konden maken om onze ideeën te bespreken en af te stemmen. Het mailcontact wat daarop volgde verliep soepel en prettig. Onze mailtjes met vragen werden snel beantwoord door Studiokuuk waardoor de lijnen kort bleven en het contact prettig verliep. Een ander positief punt is dat Studiokuuk de mogelijkheid biedt om, tegen een schappelijke prijs, de bestelde enveloppen voor de uitgerekende geboortedatum op te sturen. Hierdoor konden wij op ons gemak de enveloppen schrijven en hoefde dit niet in de kraamweek nog te gebeuren. Tot slot willen wij het positief aanmerken dat er meerdere betaalmogelijkheden zijn. Kortom: Studiokuuk werkt vanuit een passie voor exclusieve kaartjes, weet goed aan te sluiten bij de klant en geeft vertrouwen door de goede bereikbaarheid en flexibiliteit die zij biedt!

Pluspunten

Communicatie, professionaliteit en origineel

Pluspunten

Erg stijvolle kaarten

Iets snellere reactie per mail

Pluspunten

Behulpzaam Creatief Meedenkend Vlotte service

Pluspunten

Gemakkelijk en snel contact, prachtig ontwerp en mooie en duurzame materialen. Fijn en persoonlijk contact. Aanrader!

Pluspunten

Henrieke zet je ideeen om in prachtig materiaal. Het geboorte kaartje van ons meisje Charlotte is een unique kaartje geworden en anders dan andere. we zijn enorm trots en blij met het eind resultaat!!

Geen!! ze is en blijft bijzonder in haar keuze van papier en vormgeving. Ga zo door.

Pluspunten

Zeer vriendelijke communicatie, mooie ontwerpen.

De leverdienst dient contact op te nemen of briefje achter te laten als mensen niet thuis zijn.

Pluspunten

- Heldere communicatie - Verwachtingen werden waargemaakt - Flexibel als het gaat om aanpassingen - We ontvingen een paar enveloppen + kaarten extra

Pluspunten

Goed contact en alles wat we wilden was bespreekbaar. Ook kwamen ze zelf met goede adviezen. Hele mooie kaarten gekregen en snel geleverd! We hebben veel complimenten gehad over het leuke geboortekaartje.

Niks! Ik beveel Studio Kuuk zeker aan!

Pluspunten

Alle aanpassingen mogelijk en snel een nieuw proefkaartje

Baby vrijdagavond geboren, kaartjes kwamen dinsdagavond acht uur binnen

Pluspunten

Heel vlotte en vriendelijke werking, ook vanuit België is het een goede samenwerking geweest. Het resultaat is schitterend en we krijgen heel veel lovende reacties op onze kaartjes.

Pluspunten

Ze proberen je wensen te realiseren! Erg mooie en stijlvolle kaartjes! Wij zijn erg blij met het mooie resultaat!

Bereikbaarheid/contact met het bedrijf. Een rechtstreeks telefoon nummer waar naar gebeld kan worden zou handig zijn.

Pluspunten

Persoonlijk contact , snelle levering en supermooie kwaliteit !

Voltweg 13

8071CZ Nunspeet