Pluspunten

Prachtige kaartjes, fijne en snelle service!

Pluspunten

Snelle persoonlijke service Zeer goede kwaliteit van het eindproduct

Hogere notatie op internet (sneller vindbaar indien je "geboortekaartje" intoetst). Cq meer reclame

Pluspunten

Goede service en communicatie, luistert goed naar wensen van de klant en verwerkt deze naar wens.

Pluspunten

Snelle service, leuk contact

Proefkaartje

Pluspunten

Prachtige geboortekaartjes, stoer en straks design

Er zat een ster te weinig bij de bestelling, daardoor kon ik niet alle kaartjes gebruiken

Pluspunten

Laagdrempelig, duidelijk contact Super leuke en originele ontwerpen Er wordt goed gekeken en geluisterd naar de wensen van de klant Snelle levering

Pluspunten

Snelle reactie, snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- Echte mooie stylish kaartjes! - Klacht werd serieus genomen en na overleg goed opgelost

Check, double check bij verwerken info voor drukken kaartjes

Pluspunten

We zijn super geholpen, telefonisch en via de mail. Super leuke reacties gehad op het geboortekaartje + kraamborrel kaartje.

Pluspunten

Zeer snelle service en prachtig product afgeleverd! Uniek en mooi.

Geen!

Pluspunten

Op maat, servicegericht en snel

Pluspunten

Goede samenwerking, veel mogelijkheden en flexibel. Maakt prachtige geboortekaartjes en is ons goed tegemoet gekomen.

Telefonisch overleg was in ons geval wel prettig geweest ivm de specifieke wensen.

Pluspunten

Kwalitatieve kaartjes en overige materialen (stempels, labels,...) Hoge klantvriendelijkheid en dienstverlening Verzorgde verpakkingen Kortom: wij waren (en zijn nog steeds) heel tevreden met onze bestelde geboortekaartjes, stempels, labels, enz. De levering naar België verliep vlekkeloos. Een echte aanrader!

Bestellingen laten leveren in een specifiek afhaalpunt (ook in België)

Pluspunten

Zeer klantgericht, maatwerk mogelijk, snelheid, hoogwaardige kwaliteit, levert wat men zegt te leveren, persoonlijk contact, origineel, prijs van het kaartje is hoger dan gemiddeld, maar is het waard!

Pluspunten

- goed contact via de mail: - mooie kwaliteit kaarten: - bijzonder leuke stijl en mooie kaarten

- niet alles meegeleverd ( touw) - offerte moest aangepast worden - wel prijzig

Pluspunten

Goede service en prachtige kaartjes. Mooie kwaliteit!!!

Pluspunten

Helderde communicatie, uniek product (veel complimenten gehad over de kaartjes), proefkaartjes gestuurd

Juist overnemen van de tekst; er zat een spelfout in Corné (er stond Córne). Dit was wel juist doorgegeven in onze mail.

Pluspunten

Persoonlijke betrokkenheid Veel eigen invulling mogelijk in overleg. Voelt goed de wensen van klant aan. Originele stijlvolle kaarten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie producten

Laatste moment te horen dat kleur iets afweek. Eerder melden.

Pluspunten

goede service; vriendelijk, snel, goede nazorg (vragen of we het ontvangen hebben en of het naar wens is)

Pluspunten

Enthousiast, denken mee, eerlijk

Hoewel dit van te voren bekend was, was het toch iets minder om de kaartjes nog zelf te moeten knutselen (touwtjes strikken, hartjes plakken etc.)

Pluspunten

Ik ben super enthousiast over de geboortekaartjes voor onze zoon Jort. En zo ook veel van onze vrienden en familie die de kaartjes mochten ontvangen. mooi ontwerp, mooi papier, kwalitatief. En goede service. Thanks!!!!

Pluspunten

Goed bereikbaar, originele producten.

Pluspunten

Originele kaartjes. Veel positieve reacties. Contact met studio kuuk verliep prima. Denkt mee in mogelijkheden.

Voltweg 13

8071CZ Nunspeet