Pluspunten

Geweldige service, super in het meedenken van een persoonlijk kaartje! Het is zelfs een cadeautje om de verpakking open te maken.

Laat nog iets meer uiteenlopende voorbeelden van kaartjes zien op de site. En maak jullie nog beter bekend op Internet!!

Pluspunten

- Snel opstellen van proefkaartje - Snel verwerken van aanpassingen die je wilt - Prettige bejegening en nabellen - Meedenken met oplossing (donkerblauw kaartje dat niet mocht afgeven) - Snelle levering - Kaartje werkelijk prachtig (veel complimenten) - Je krijgt het als een cadeau thuisgestuurd, erg leuk! - Je krijgt er een cadeautje bij (vlaggetjes in de stijl van het geboortekaartje, voor op de beschuiten met muisjes) Kortom: zeker een aanrader om hier je geboortekaartjes te bestellen!

Pluspunten

Persoonlijk contact en de vele keuze mogelijkheden

Pluspunten

- snelle service - luisteren naar wat jij wil en maken er een mooi resultaat van. Vullen mooi aan. - reiken mogelijkheden/oplossingen aan - snelle reactie, bereikbaar. Hebben veel reactie gehad dat het mooie, eenvoudige kaartjes waren. Zoals ze zeggen: eenvoud siert! Nog eens dank u voor de mooie geboortekaartjes van onze tweeling!

Doe zo voort ;o)

Pluspunten

Unieke mooie geboortekaartjes en fijne service

Pluspunten

Super kwaliteit van de kaartjes. Het pakket was al een cadeautje op zich om uit te pakken. Snelle reactie op mail en snelle levering van de kaartjes. Wij hebben ontzettend veel positieve reacties gehad op het kaartje. Kaartje is nog mooier geworden dan we dachten aan de hand van het voorbeeld dat we zagen op de website en de proefdruk in de mail.

Wellicht is en mogelijk om op de website ook een overzicht te maken van verschillende binnenkanten van de kaartjes als voorbeeld. Nu hebben we alle kaartjes aangeklikt en werd het een combinatie van dingen die we gezien hadden. Een aparte pagina met voorbeelden zou het misschien wat makkelijker maken (bv lengte/gewicht/tijd met van die symbolen, of de naam wel of niet tussen strepen, de lettertypes uitgewerkt op een kaartje het is toch lastiger inschatten als je het lettertype uit een menu moet kiezen dan wanneer je het daadwerkelijk als voorbeeld ziet.)

Pluspunten

Schitterende designs Snelle service Flexibel Goed geprijsd

Pluspunten

Erg leuk dat je eigen idee over een kaartje ook werkelijk zo wordt ontworpen en er prachtig uit ziet. Echt naar wens! Prettig was dat je goed advies krijgt en nieuwe ideeën of tips aangeleverd krijgt.

Reactie duurde soms wel een week..

Pluspunten

Snel en volledig naar wens

Pluspunten

Goede communicatie, meedenken in het proces

Niet

Pluspunten

Snel, klantvriendelijk, servicegericht. Zo blij met ons schitterende persoonlijke geboortekaartje. StudioKuuk heeft exact aangevoeld wat wij zochten.

Pluspunten

Vlot contact en alles is mogelijk

Pluspunten

We zijn geweldig goed geholpen! Waanzinnig snel en perfecte uitvoering. Henrieke is een heldin en de designs van Studio Kuuk zijn te gek. De kaartjes zijn de deur uit en nu stromen de positieve reactie binnen... serieus perfect. Volgende geboortekaartje komt zeker weer van Studio Kuuk maar...even wachten nog!! Dank Kuuk - kings!

Stay perfect!

Pluspunten

Geweldige kaartjes. Vriendelijke en snelle service.

x

Pluspunten

Denken in mogelijkheden. Geduld met aanpassingen, duidelijkheid over prijs. Doen wat ze beloven

X

Pluspunten

Zeer snelle en vriendelijke behandeling Prachtige kaartjes van mooie materialen Zelfs de verpakking van het pakket met de kaartjes was mooi en goed verzorgd Absoluut een aanrader!!!

Pluspunten

Snelle reactie, topservice en prachtig eindproduct! Veel complimenten op ons kaartje ontvangen. Wat een prachtig kaartje om de geboorte van onze dochter Phileine aan te kondigen!

Pluspunten

Geweldige service! Na 55 keer heen en weer mailen nog steeds vriendelijk! Erg creatief! In staat om in te spelen op persoonlijke wensen klant! Kortom: DOEN

Pluspunten

Vlot, correct

Pluspunten

Snelle reactie via email! Kaartjes precies naar onze wens gemaakt! Geweldig originele en landelijke stijl! Goede snelle service en levering!

Pluspunten

Mooie kaartjes, goede service

Pluspunten

Meedenken, top service, snel, creatief en prachtig verpakt. Wat een feestje!

Pluspunten

Het geboortekaartje is ontzettend mooi geworden en het contact verliep snel en soepel. Na de geboorte van onze zoon hadden we de kaartjes zo in huis. We hebben heel veel complimenten gekregen.

Wij hebben extra betaald om de strikjes te laten plakken op de kaartjes, omdat iemand die net een kind heeft gekregen nu eenmaal geen zin heeft om meer dan 100 strikjes te gaan plakken op kaartjes. Hoewel de kosten hiervan best mee vielen, zou ik het een betere service vinden als dit standaard voor je gedaan zou worden.

Pluspunten

het is snel geregeld, goede communicatie via de mail, leuke samenwerking! Top!

Niet alle sterretjes plakte bij ons, ook niet die extra sterren, misschien daar beter opletten.

Pluspunten

De communicatie verliep vrij 'persoonlijk', voor mijn gevoel via korte lijnen. Snelle reactie op vragen. Erg mooie kaartjes waar we heel veel positieve reacties op hebben gehad!

Ondanks de snelle communicatie gingen er toch ook dingen niet helemaal goed bij de proefkaartjes: verkeerde naam, tekst anders dan wij hadden uitgezocht, verkeerd aantal kaartjes afgeleverd (maar allemaal vlot en netjes opgelost!) Ik was dan ook erg benieuwd toen ik het definitieve kaartje daadwerkelijk in handen kreeg of alles wel goedgekomen zou zijn, maar het kaartje was perfect! Wat ik zelf prettig had gevonden is mss iets meer inbreng vanuit het bedrijf wat betreft het ontwerp van het kaartje: het aandragen van ideeen bijvoorbeeld.

Voltweg 13

8071CZ Nunspeet