Pluspunten

Boordevol ideeën voor het geboortekaartje van onze dochter, gingen wij op zoek naar dat éne kaartje! Maar niets voldeed.... Tot wij tot onze blijde verrassing 4 weken geleden een prachtig ontwerp van Studiokuuk tegen kwamen op Pinterest. We namen contact op en kregen ontzettend snel reactie terug van Henrieke! Al onze wensen werden  verwerkt in een kaart en al gauw was daar het kaartje uit onze dromen... Helemaal ons! Een rustige en lieve fotokaart met de vintage look die we zo mooi vinden. Toen de kaarten binnenkwamen, in dat prachtige pakketje, was het natuurlijk even een spannend moment... 'is de kaart zó mooi als we in gedachte hebben?' .... nou we kunnen oprecht zeggen ; hij is MOOIER!

Pluspunten

Goede en snelle communicatie. Zeer mooie kaartjes. Snelle levering.

Pluspunten

Snelle reactie, vriendelijk in contact, snelle levering, alles kan in overleg (ook op het laatste moment nog aanpassingen), verpakking mooi en met zorg, goeie kwaliteit van kaartjes en envelop, prachtig ontwerp!

betaling is niet helemaal goed gegaan maar dit kan ook aan mijn onoplettendheid liggen

Pluspunten

Vriendelijk in contact, mooie website, nog mooiere ontwerpen die orgineel zijn en snelle service! Met trots heb ik deze kaartjes op de bus gedaan!

Nvt

Pluspunten

Perfecte medewerking Uitstekend meedenken. Super kwaliteit

N.v.t.

Pluspunten

Communicatie met Henrieke, de terugkoppeling, snelheid en het verbluffende eindresultaat.

Pluspunten

Vriendelijke en snelle service met een hoop flexibiliteit in de mogelijkheden

Misschien dat je de andere opties (bijvoorbeeld kleur etc) direct op de site kan zien? Ook dat je en idee krijgt hoe het eruit ziet met de naam van je kindje.

Pluspunten

Alles is mogelijk en Studio Kuuk denkt heel goed mee! We hebben precies het kaartje wat we wilden. Levering was super snel. We krijgen alleen maar leuke reacties op ons geboortekaartje.

Pluspunten

Naast het prachtige geboortekaartje heeft studiokuuk een super service! We raden jullie zeker aan en komen als het nodig is zeker terug:)

Pluspunten

Wij zijn erg tevreden over de prachtige geboortekaartjes en klantgerichte service van Studio Kuuk! We hebben verschillende wijzigingen aangebracht en zonder problemen werden deze snel aangepast en daarbij werd goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden. Het contact (zowel per mail als telefonisch) verliep prettig en er werd snel gereageerd. We waren vrij laat met het bestellen van de definitieve versie en Studio Kuuk heeft alles in werking gesteld om de kaartjes zo snel mogelijk bij ons te krijgen. De kaartjes zijn kwalitatief erg mooi en wij krijgen veel enthousiaste reacties over de originele kaartjes!

Pluspunten

Fijne uitstraling van de site , duidelijke goede persoonlijke communicatie met tips en een heel mooi kaartje!

geen

Pluspunten

Persoonlijke benadering, uniek.

Het assortiment zou groter mogen.

Pluspunten

Mooie producten. Duidelijke en snelle communicatie.

Ik wist niet dat ik de hartjes zelf op de kaart moest plakken. Dit wellicht duidelijk melden zonder consument af te schrikken. Kaartjes zijn best prijzig.

Pluspunten

Snelle levering, goed en snel contact, prachtig en uniek kaartje

Pluspunten

Vriendelijk, goede communicatie, luisterend naar je wensen

Pluspunten

Goede en snelle service. Er wordt goed meegedacht over de tekstopzet van het kaartje. Het geleverde pakket zag er zeer verzorgd uit.

geen

Pluspunten

Mooie kwaliteit

Pluspunten

Creatief, snel reactie en goed advies!

Pluspunten

Wij hebben ontzettend leuke reacties gehad op het geboortekaartje van onze zoon. Zo werd meer dan eens gezegd dat ze in tijden niet zo'n mooi geboortekaartje hadden ontvangen. Eenvoud, stoer en lief! De afstemming vooraf is prettig en efficiënt en de geboortekaartjes worden ontzettend netjes geleverd in een mooie doos.

Pluspunten

Super creatief en origineel! Voor onze derde dochter werd het daarom uiteraard weer een kaartje van Studiokuuk! Doordat alles mogelijk is wordt het echt je eigen kaartje! Alles is super en in dezelfde stijl afgewerkt, tot de postzegels, vlaggetjes etc. toe! Ga zo door!

Pluspunten

Origineel kaartje. Fijn emailcontact, snelle reactie en meedenkend over mogelijkheden. Persoonlijk.

Wij gaven de gegevens op vrijdagochtend door, uiteindelijk kwamen de kaartjes dinsdag binnen. Door de druktijd en het weekend duurde dit lang, we hadden gehoopt dat we de kaartjes sneller zouden hebben.

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, persoonlijk en meedenkend.

Pluspunten

Wat een super mooi kaartje hebben jullie geleverd. Het was helemaal naar wens, we hebben heel veel leuke reacties gehad!

Pluspunten

Heel mooi product, fijn en snel contact, snel geregeld

Iets nauwkeuriger werken, veel foutjes in offerte en kaart die aangepast moesten worden

Pluspunten

Mooie en unieke producten; snelle reactie.

Proefdruk in de gewenste kleuren, op een voorbeeld of vanuit de printer is toch moeilijk kiezen.

Voltweg 13

8071CZ Nunspeet