Pluspunten

Snelle reactie op mails Fijne samenwerking met een heel mooi kaartje als resultaat

Pluspunten

Goede en snelle communicatie via email Regelmatig proefdrukken via email Geven leuke ideeen en tips Enthousiasme

Snellere levering Meer variatie in keuze

Pluspunten

Originaliteit! Creatief Klantvriendelijk

Pluspunten

Bijzonder om te realiseren dat "service with a smile" ook online bestaat! Studio Kuuk blinkt op alle fronten uit; fijn persoonlijk contact, snelle responstijden en een supermooi geboortekaartje als eindresultaat. Studio Kuuk krijgt van ons een dikke 10! Deze ervaring gunnen we iedere aanstaande papa en mama.

Pluspunten

Prettige service en het belangrijkste en heel mooi resultaat! Erg veel complimenten gehad over ons geboortekaartje

Pluspunten

Er wordt goed naar de wensen van de klant geluisterd en deze worden verwerkt in het kaartje. Geven (op een professionele manier) advies waar gevraagd en denken mee met de klant. Prettig contact (zowel telefonisch als via e-mail) en er wordt snel gereageerd op e-mails. Kaarten worden mooi verpakt afgeleverd (al een cadeautje op zich hoe je de kaarten thuis ontvangt). Op de vraag of we een voorbeeldkaart konden ontvangen om te zien hoe het materiaal enzovoort eruit ziet werd positief gereageerd en per post werd het naar ons verstuurd. Op deze manier konden we de materialen in het 'echt' zien en een weloverwogen keuze maken.

Geen.

Pluspunten

Super klantvriendelijk en goede tips! Geboortekaartje helemaal naar wens en veel complimenten over ontvangen!!

Pluspunten

Snelle service. Zeer klantvriendelijk. Mee willen denken om samen tot een mooi eindproduct te komen. Telefonisch en mailcontact mogelijk. Snelle reacties op mailtjes. Het product wordt prachtig verpakt. Het is een feestje om de doos te openen en het resultaat te zien! Prijs/ kwaliteit verhouding is goed.

Ik heb geen verbeterpunten. Ik ben zeer enthousiast over dit bedrijf en wil ze complimenteren met de bijzondere kaartjes die gemaakt worden. Ga zo door!

Pluspunten

Geweldige service en mooi eindresultaat! Ook de verpakking/verzendwijze is mooi.

Pluspunten

Mooie unieke producten Snelle communicatie

Pluspunten

Snelle en zeer vriendelijke service, prachtige kwaliteit en felxibel in de mogelijkheden! Ook problemen worden netjes en adequaat opgelost!

De envelop met toebehoren zictbaarder in de doos met kaartje voegen. Direct de factuur meesturen met levering.

Pluspunten

Klantvriendelijk, flexibel en supercreatief

Vooral zo doorgaan. Ik weet niet zeker of ze en mobiel nummer vragen bij de bestelling of dat Henrieke daar bij mij achter kwam, toen ik haar smste. Indien dit niet gevraagd wordt, is dit een tip, zodat de opdrachtgever makkelijk bereikbaar is.

Pluspunten

Heel fijn en makkelijk contact! Goede en snelle service.. Met een schitterend geboortekaartje als eindresultaat! Kortom; we zijn super tevreden over Studio Kuuk. Ga zo door!!

Lijm wat aan het houten strikje hoorde bleef nog wel eens achter op het plastic velletje

Pluspunten

We zijn super blij met het geboortekaartje van Emma dat Studio Kuuk speciaal voor ons heeft ontworpen! Een kaartje dat helemaal bij ons past. Duidelijke communicatie, snelle levering en alles was tip-top verzorgd, aan de kleinste details werd gedacht! Bedankt!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

extremly pleasent communication from the very start, very helpful

Suggestions

nothing to mention

Pluspunten

Origineel, denkt mee, goede proefdruk, snelle reactie als je een mail stuurt, flexibel (als je je wensen aanpast), kaartjes op tijd en in een leuke verpakking

Ik vind het jammer dat je een standaard proefdruk krijgt en niet met eigen naam etc. (dat spreekt nog meer tot de verbeelding).

Pluspunten

Snel schakelen

trace codes direct mee sturen

Pluspunten

Superklantvriendelijk!! Ontzettend creatief en je krijgt absoluut waar voor je geld!! Hoe de geboortekaartjes werden aangeleverd was al een feest, zo mooi verpakt... Toen ik eenmaal onze geboortekaartjes zag was ik gewoon ontroerd zó mooi!! Wij zijn echt meer dan tevreden over StudioKuuk!

Pluspunten

Super mooi ingepakt, Echt een kadotje om uit te mogen pakken. Verder was alles boven verwachting!!! Super mooie materialen. Bedankt.

Helemaal niks!

Pluspunten

Fijn contact heen & weer. Niets was teveel gevraagd. Meedenken en doen werd gewaardeerd en benoemd. Mooi product.

Niet kunnen opmerken. Tip: Bij grote orders wellicht verzendkosten op zich kunnen nemen, als tegemoetkoming naar de klant?

Pluspunten

We hebben lang gezocht naar een geschikte trouwkaart en kwamen uiteindelijk uit bij Studiokuuk! Daar vonden we een mooi, strak, simpel geboortekaartje die wij gebruikt hebben als trouwkaart! We hebben heel erg veel positieve reacties ontvangen en zijn zelf ook erg blij met het resultaat! Studiokuuk reageerde snel op onze vragen en hebben ons voorzien van mooie proefdruk kaartjes!! Tevens zijn de kaarten snel geleverd! We zijn blij dat we voor Studiokuuk hebben gekozen en bevelen dit bedrijf dan ook zeker aan!

Nvt

Pluspunten

- Fijne communicatie - Prima service - Goede adviezen - Betrouwbaar

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar, snelle reacties, kwalitatief hoogwaardige geboortekaartjes, meedenkend en flexibel! Alles van begin tot eind top geregeld!

Pluspunten

Snelle service met mooie creatieve ideeën met als eindresultaat een mooi verzorgd persoonlijk kaartje!

N.v.t.

Pluspunten

Snelle service en vakwerk. We hebben een prachtig geboortekaartje en krijgen veel positieve reacties!

Voltweg 13

8071CZ Nunspeet