Pluspunten

* snelle service; vaak al binnen een dag reactie via de mail. Ook de enveloppen waren erg snel binnen. * luisteren naar goed naar de wensen van de klant.

n.v.t.

Pluspunten

Originele ontwerpen, klantvriendelijk, snelle reactie, snelle verzending, mooi ingepakt, luxe uitstraling, open voor feedback

Op de site het filmpje voor instructie voor plakken houten figuurtjes makkelijker vindbaar maken.

Pluspunten

Snelle reactie Ontwerp op maat. Niets is hen teveel om aanpassingen te doen. Goede hulp bij ontwerp en inbreng ideeen. Duidelijke website met veel leuke ideeen.

Keuze laten waar de geboortekaartjes te leveren. Ik lag nog in het ziekenhuis en dus niet thuis bij levering. Dus kon deze pas 2 dagen later afhalen.

Pluspunten

Persoonlijke bediening, snel reactie en mooie ontwerpen. Kaartjes echt mooie kwaliteit

Site uitbreiden waardoor je beter de lettertypes ziet

Pluspunten

Erg goede service en communicatie via de mail. De kaartjes zien er prachtig uit. We wilden net wat anders dan de ontwerpen van de site, maar dit gaf geen probleem. We hebben dus uiteindelijk het kaartje precies zoals wij wilden.

De kaartjes zijn best prijzig.

Pluspunten

Mooie kaartjes! Goed advies gekregen en snel geleverd.

De houten ster moet je zelf bevestigen. Misschien goed om tegen meerprijs dit kant en klaar als optie aan te bieden.

Pluspunten

De communicatie vond ik zeer prettig, heel persoonlijk en lekker vlot. Een kleine aanpassing last minute werd gelijk opgepakt.

Pluspunten

Heel persoonlijke begeleiding can begin tot einde. Je ontvangt via de mail de eerste proefdruk. Waarna je samen met de medewerker de proefdruk aan kunt passen totdat deze helemaal naar wens is. Na bestelling worden de kaarten geleverd in een mooie doos, goed en met zorg ingepakt! Helemaal top!!

Nvt

Pluspunten

Prachtige kaartjes van goede kwaliteit. Familie en vrienden vonden het het mooiste kaartje die we hebben gehad (5 kinderen)

Het enige ‘nadeel’ vind ik dat de levering wat langer duurt. Kraamweek was op de helft voordat de kaartjes er waren.

Pluspunten

Zeer fijne benadering en communicatie! Eindresultaat van de geboortekaartjes is echt fantastisch! Enorm blij ermee en we hebben heel veel complimenten gehad! Service en contact ging snel en vlot via email. Proefdruk ook altijd snel ontvangen na aanvraag of aanpassing. Denken actief mee naar mooie bewerking!

Liefst de verzendkosten van de enveloppen goedkoper, zodat het aantrekkelijker wordt om deze van te voren te bestellen!

Pluspunten

Goede samenwerking

Digitaal venster opmaak kaartje onder verdelen in voor- en binnenzijde.

Pluspunten

We zijn erg blij met het prachtige geboortekaartje van onze dochter. De communicatie is erg goed verlopen. We hebben het lettertype meerdere keren gewijzigd en dit was geen enkel probleem. De geboortekaartjes werden uiteindelijk snel na de geboorte geleverd en we werden hiervan netjes op de hoogte gehouden. Al met al zijn we heel erg tevreden en ik zou studiokuuk zeker aanbevelen!

Pluspunten

Wat zijn wij ongelooflijk blij met het geboortekaartje van onze dochter! Er wordt bij studiokuuk goed naar je wensen geluisterd en vervolgens meegedacht, om uiteindelijk het perfecte geboortekaartje samen te stellen, dat bij ons paste in dit geval. Alles wordt dubbel geverifieerd. Heel fijn! Bij levering is alles mooi en netjes ingepakt. En het was dan ook een genot om het pakketje uit te pakken! Bij een eventuele volgende geboorte zullen wij studiokuuk zeker opnieuw benaderen..

Pluspunten

Super vriendelijk en hele snelle service. Aanpassingen aan de kaarten worden snel en zorgvuldig gedaan, proefkaartjes worden via de mail gestuurd. Geeft meteen een goede indruk van wat het eindresultaat is. Je kan je eigen kaart ontwerpen door elementen van andere kaarten te gebruiken of eigen ideeën in te brengen. De dames denken graag mee. De verzending van de kaarten was ook erg mooi en zorgvuldig. Alle kaarten hadden een beschermpapiertje zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Ook was alles heel netjes gesorteerd, de pakketjes waren met een mooi touwtje gebonden. Was een cadeautje om uit te pakken. Zeer positief over de kwaliteit, snelheid en vriendelijkheid.

Wellicht nog even meekijken op spelfouten of het gebruik van correcte zinsconstructies. Suggesties op de tekst zijn wat mij betreft wel welkom. Misschien vooraf vragen of dat gewenst is.

Pluspunten

Denken goed met de klant mee, zijn goed bereikbaar mooie producten

website niet geheel duidelijk iets wat lange druktijd voor het kaartje

Pluspunten

Je krijt direct antwoord en ze denken met je mee want bijna alles is wel mogelijk

Geen, ze doen het heel goed zo vind ik

Pluspunten

Prachtige kaartjes, helemaal naar wens. Super tevreden met het resultaat en iedereen die er eentje gekregen heeft, is zeer positief. Het kaartje zal nog maandenlang bij velen op de kast blijven staan. Heel blij dat we deze kaartjes gekozen hebben! Ook super lieve mensen die meedenken en alles naar wens maken.

Geen, alles perfect in orde!

Pluspunten

Duidelijke communicatie, snelle communicatie, verwerkt wensen zorgvuldig en geeft zelf ook tips/adviezen/ideeën.

Pluspunten

Mooie kaarten, mooi materiaal. Prettige, duidelijke en snelle communicatie, bij ons via mail. Digitale weergave van de kaart tonen exact beeld van de werkelijke kaart.

Geen. Wij waten over alles zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle service!

Geen.

Pluspunten

Snel contact en goede service, bedrijf komt persoonlijk en klantgericht over

Er staan een paar taalfouten op jullie site

Pluspunten

Wij hebben geboortekaartjes besteld bij Studiokuuk ivm geboorte van onze dochter. Omdat wij in Australië wonen was goede sevice en een hoge reactiesnelheid via e-mail belangrijk. We zijn hierover zeer tevreden en het resultaat is prachtig! We krijgen veel complimenten over de mooie en unieke kaartjes. Zeker aan te bevelen!

Pluspunten

Hoogwaardige kwaliteit, klantgericht en vriendelijk, nauwkeurig en precies. Ook de levering is uitstekend. Onze geboortekaartjes zijn keurig verpakt. Een cadeau voor jezelf om uit gemogen pakken.

In de kraamweek zat ik toch niet zo te wachten op het plakken van de hartjes. Wellicht kunnen jullie deze service aanbieden (tegen vergoeding).

Pluspunten

Snel in reactie Fijn in klantcontact Kaartjes waren zorgvuldig verpakt

Pluspunten

Goed werk geleverd! Prettig contact.

Veel op- en neer gemaild om tot een definitief ontwerp te komen. Af en toe werd ook de bijlage vergeten. Dit kan m.i. efficiënter.

Voltweg 13

8071CZ Nunspeet