Pluspunten

Door een andere grafisch designer werd Studiokuuk me aanbevolen en toevallig had ik hun site al gevonden doordat de kaartjes die daarop stonden perfect pasten bij onze smaak. Na een fijn telefoongesprek waarin ik onze wensen had doorgegeven, kregen we al snel een eerste opzet: perfect! Feedback werd snel doorgevoerd, vaak nog dezelfde dag! We hebben enorm veel reacties van vrienden en familie gekregen op het uiteindelijke kaartje en zijn er ontzettend blij mee.

Die kan ik echt niet bedenken!

Pluspunten

Studio kuuk was erg bereid mee te denken over het kaartje en dat was fijn. Toch nog een ander lettertype proberen, of een ander plaatje op het kaartje, zonder moeite werd het aangepast tot we tevreden waren. Reactietijd was telkens snel en fijn dat er (zonder het op te dringen) werd aangegeven wat nog mogelijk was, zoals een bedrukte voering van de envelop of een sluitsticker.

Een kleine suggestie: verdeel de doos waar je de kaartjes mee verstuurd in vakken met ‘schotjes’. Bij ons waren, met het versturen, de stapeltjes kaartjes wat in elkaar geschoven, waardoor een enkel kaartje een kleine beschadiging aan de hoek had. We hadden meer dan genoeg kaartjes, dus het was verder geen probleem, maar dit zou mijn verbeterpunt zijn.

Pluspunten

Contact en service verliep soepel, snel en naar wens/verwachting. Er werd goed doorgevraagd. Kwaliteit van de kaartjes was super!

Pluspunten

Kaartjes waren in eerste instantie te licht gedrukt waardoor de tekst niet goed leesbaar was.. Studiokuuk belde uit zichzelf op om dit te bespreken en bood aan om de kaartjes opnieuw te laten drukken. Heel netjes!

Pluspunten

Snelle respons op mails en kunnen snel de kaartjes afdrukken. Geen lange wachttijden! Na bevestiging werden de kaartjes dezelfde dag nog gedrukt en de volgende dag per post verstuurd

Pluspunten

Professioneel, mooie stijlvolle originele kaarten. Snelle reactie op mails.

Pluspunten

Hoge kwaliteit, uniek aanbod en fijne service.

Pluspunten

Snel reactie Meedenkend Vriendelijk

Pluspunten

Prachtige kwaliteit en snelle service!

Pluspunten

- Professionals - Kaartjes heel verzorgd afgeleverd - Communicatie verloopt soepel en snel

Pluspunten

Prachtige kaarten! We hebben zoveel complimenten gehad en zodoende aan iedereen verteld waar wij onze geboortekaartjes hebben laten maken. Zelfs in Tholen zijn jullie bekend! We waren erg blij dat jullie de hartjes erop geplakt hadden toen de kaarten wat vertraging opliepen. Goede begeleiding, snelle mails terug en jullie maken fantastische ontwerpen. We hopen ooit weer een kaartje bij jullie te bestellen!

Pluspunten

Snelle reactie Meedenken

Pluspunten

Flexibel, snelle reactie, fijne communicatie en snelle levering! Kan het iedereen aanvragen!

Pluspunten

Luisteren goed naar wat je wil, en zijn bereid de dingen snel aan te passen. Onze dochter kwam wat vroeger dan verwacht, maar het was geen probleem om de kaartjes snel te leveren.

De website kan denk ik nog wat duidelijker, dat er bij voorbeeldkaartjes de meerdere opties gegeven worden die in de praktijk mogelijk zijn.

Pluspunten

Mooie kaartjes Vriendelijke dames

Pluspunten

Goed advies, Creatief, Top kwaliteit, Snelle reactie via mail, Snelle levering.

Pluspunten

Snel contact, snelle levering, goede service. Prachtig werk! Wordt rekening gehouden met wensen. Uniek design! Vriendelijk en behulpzaam.

Pluspunten

Mooie ontwerpen Snelle reactie Product snel in huis Kwaliteit Mogelijkheden

Pluspunten

Mooi product, snelle service

Proefkaartjes opvragen kon bij ons niet in de kleur die we wilden, alleen de standaard, dat was wel jammer. Kleurstalen waren wel beschikbaar, waardoor je een goede indruk krijgt.

Pluspunten

Snelle service Klantvriendelijk Mooie website Persoonlijk

Telefonische bereikbaarheid

Pluspunten

Hele goede en persoonlijke communicatie via de mail. We zijn heel erg blij met de geleverde geboortekaartjes en kregen veel complimenten van vrienden en familie.

Pluspunten

Super hulp en fijne adviezen

Voltweg 13

8071CZ Nunspeet