Het duurde even voor mijn bestelling verstuurd kon worden (was duidelijk aangegeven op de website), maar ik werd goed op de hoogte gehouden. Ik maakte mij een beetje zorgen of mijn borden heelhuids zouden worden geleverd, maar deze waren mega goed verpakt.

Goede service, zeer tevreden

Leuke website. Goed verpakt en tijdig verzonden. Prima communicatie

Helemaal goed

Goed op de hoogte gehouden van de backorder. Netjes geleverd en geweldig product!

Prettige communicatie & goede service

Zeer tevreden!

Prima , bestelling snel geleverd

Ik moest op tijd borden in huis hebben voor een etentje. Dit is gelukt, Villa Jipp leverde snel zodat mijn tafel gedekt kon worden met mijn nieuwe borden! Blij mee, dank jullie wel.

Goede service, ook voor outletklanten!

Ben erg vriendelijk geholpen en er wordt meegedacht over vervoer van product uit de Outlet!

Prima product en snelle levering.

Prima product. Komt overeen met de website. Snelle levering.

Goed verpakt, snelle service

Netjes ingepakte snelle levering

Overeenkomstig met wat te hebben besteld.

altijd vriendelijk en snel levere

Ik ben een heel tevreden klant van Villa Jipp. Vriendelijk en snelle levering. Een aanrader dus

Super service

Al jaren bestel ik hier Altijd op tijd leveringen Altijd netjes gebeld worden als er iets veranderd

Duidelijke communicatie en snelle levering

Duidelijke communicatie en snelle levering en mooie producten

Snelle en gratis bezorging

Snelle en goede service

Producten zoals omschreven, goed verpakt en snelle verzending.

Snelle levering , alleen jammer dat je geen ophaalpunt kunt kiezen.

Tevreden

Ruime keus, snelle verzending, goed verpakt.

Zeer aangenaam gesprek met een medewerkster gehad en snel geholpen.

Geen idee

Heb nog niets ontvangen, vind het vreemd dat ik wel al vraag om beoordeling krijg. Bezorging????

Super snelle levering

Voldoet aan mijn verwachting en zorgvuldig afgeleverd. Dank.

Artikelen zijn snel verzonden. Helaas was er een verkeerde kleur geleverd van een mokje, maar dit werd snel opgelost door de goede kleur op te sturen, de andere mocht ik houden! Super goede service dus!

Fijne webshop met goede service

Heel uitgebreid assortiment, duidelijke website en goede service. Moest nog iets langer op mijn order wachten in verband met backorder, maar dit werd duidelijk gecommuniceerd. Echt een aanrader!

Teleurstellend

Ik heb borden en mokken besteld. Verkeerde mokken (goedkopere) werden geleverd. Na bellen zijn de juiste mokken toegezonden. Helaas was er nu weer een oor eraf. Die mok heb ik zojuist ook retour gezonden.

Mooie producten

Mooie producten, makkelijk zoeken. Goed verpakt en snelle levering.

Hele fijne service.

Ik had een product met een fout, dit is heel netjes opgelost en ik zou er zo weer bestellen!

De Vecht 14

8253PH Dronten