Mooie producten, snelle levering

Goede kwaliteit, goed verpakt, goede service door persoonlijk contact bij afwijking

Er wordt ook nog netjes nagevraagd je de aanwezige bestel meteen wilt hebben. Of dat het samen met de pre order verstuurd verstuurd kan worden.

Maandag besteld, dinsdag in huis, prima verpakt!

Ik bestelde o.a. 8 wijnglazen en ze zijn allemaal heel overgekomen. Heel blij mee.

Makkelijk en goed gelopen

Bestelling makkelijk kunnen plaatsen en ook handig zonder behandelings- verzendkosten kunnen ophalen.

Mooi kleed van HK Living

Snelle levering en mooi kleed

Perfecte service

Snelle levering en goede klantgerichte service.

Uitstekende service

Een product was bij de levering niet goed. Super netjes geholpen en nieuw product opgestuurd gekregen. Snelle reactie door de klantenservice.

Per abuis de verkeerde vazen besteld. Gemaild en gelukkig kon bestelling worden geannuleerd, met 1 dag had ik het geld retour op mijn rekening. De juiste vazen smiddags besteld en de volgende ochtend al bezorgd. Prachtige producten! Wel aan de prijs maar goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ik zou jullie zéker aanbevelen bij familie/vrienden/collega’s. Bedankt voor jullie goede service.

Na melding mankement geweldige service

Melding dat HKLiving cappuccino mok een defect (druppel keramiek) heeft. Na opsturen foto's voor beoordeling werd meteen besloten een nieuwe mok op te sturen. Geweldige service

Super webshop!

Ik word heel blij van deze webshop! Ze zijn heel persoonlijk, snel en vriendelijk!

Snelle verzending!

Vlotte verzending!

Snelle levering en super goede service. 1 kopje was helaas beschadigd, na een mailtje had ik de volgende dag alweer een nieuwe kopje in huis. Toppie!

Teleurstellende service, slechte afhandeling

Ik had een hocker besteld van HKliving uit de outlet in de kleur Cosy Beige. Bestellen was geen probleem, levering was ook erg snel. Echter kreeg ik de hocker binnen in een gescheurde doos, en was de hocker geleverd in de verkeerde stof, erg vervelend, zeker omdat we de bank al hadden besteld. Na mailen en bellen bleek helaas de kleur en stof die we wilde hebben helemaal niet op voorraad te zijn. Villa Jipp gaf aan in een mail dat het onze fout zou zijn, terwijl het artikel nr. en kleur op de advertentie van hun site overeenkwam met de stof en artikelnr. van HKliving. Na een boze mail kwam een soort van excuus gekregen, de hocker weer terugsturen ging moeizaam aangezien de doos bijna onbruikbaar was. Helaas hebben we nu geen hocker. Erg jammer Villa Jipp..

Vriendelijke baas

Altijd een welkom gevoel bij deze winkel, vriendelijk baas. Leuke spullen zoals de kinderstoeltjes en mooie kasten. Een dikke aanrader om er eens langs te gaan.

Klantvriendelijk en attent

Heel fijn en goed geregeld. Complimenten

Snel en makkelijk

Snel geleverd en mooie spiegels

Snelle levering !

3 dagen na het plaatsen van mijn bestelling had ik alles al binnen. Super fijn, zeker in deze drukke tijd! Top service en ik ben heel blij met m’n nieuwe koffie kopjes !

Wat een top bedrijf!!!

S’middags om 15.30 een bestelling geplaatst volgende dag in huis Goed verpakt en product netjes geleverd Heel blij mee!!!! Top service is dat!

Uitstekende snelle service

Webshop met een goede service! Er was door een vergissing iets niet geleverd. Dit kreeg ik met extra service snel toegestuurd. Men reageerde ook snel op de mail! Top klantenservice!

Snelle, fijne service

Één van de weinige shops met het fantastische merk HK-living.

Super snelle levering

Snel ..netjes.. en mooie levering!

goeie snelle levering

Mooie collectie en snelle bezorging . Telefonisch contact gehad en heel vriendelijk geholpen . Zal er zeker nog eens bestellen

Snel, foto's komen overeen producten en zorgvuldig verpakt

Bedankt!

Snel en goede kwaliteit

Ik had mijn bestelling lekker snel, en ben verliefd op mijn bamboe pennebakje!!! Bedankt Villa Jipp!!

Heerlijke winkel waar ik het liefst zou winkelen met 10.000€ op zak :)

Veelzijdig, goedgeprijsd, super service, goede communicatie mogelijk via o.a. chat. Te leuke spullen, de keuze is reuze! Schatkamer voor HK living fetisjisten zoals ik. Kortom, love it all :)

De Vecht 14

8253PH Dronten