Heel mooi apart kussen

Mooi apart kussen, prachtige kleur. Snelle levering, uitstekend verpakt.

Lamp besteld hele snelle nette service

Snel en netjes

👍🏼

Snel en goed verpakt

Makkelijk te bestellen en snel geleverd En goed verpakt

Goede service, zelfs in druk december

Snel geleverd en goed verpakt: niets op aan te merken! Je kan alleen maar hopen dat het zo gaat..

Erg goed!

Had probleem met betaling door een update van de webshop, snel email contact hierover gehad en excuses aangeboden. Bekers erg goed verpakt. Top!

snelle levering en goed overleg vooraf

ik heb besteld via internet, waarna er al snel contact werd opgenomen over de levering. Product werd in een keurige verpakking verstuurd en tot in de kamer gebracht. Goed behandeld en afgehandeld.

Super service

Eerst verkeerde mokken gekregen, daarna heel snel de goede mokken gekregen, helemaal top!

Tevreden met levering en product

Product zoals ik verwacht had. Snelle levering. Er ging online iets mis en ik werd direct gebeld voor een navraag.

Duidelijk bestelproces, snelle levering en goed verpakt

Uitstekende service

Mijn bestelling bleek gedeeltelijk niet meer geleverd te kunnen worden. De snelle en vriendelijke manier waarop dit werd opgelost heb ik zeer op prijs gesteld. Klasse bedrijf.

Wat een fijne service! Ik werd persoonlijk op de hoogte gehouden van de status van de levering van mijn kast. Zeer aardig te woord gestaan en er wordt meegedacht. Erg fijn! Ik ga zeker nog eens bestellen.

Snelle levering!

Bestel wel vaker bij Villa Jip! Echt een aanrader! Vlotte levering, goed verpakt en mooie producten

Snelle levering van mooie wasmand

Ik had een wasmand van zeegras besteld. Het artikel kwam overeen met de foto’s en de specificaties en is nog mooier dan verwacht. En lekker snelle levering.

Goed!!

Een vaas van cement gekocht en heel aangekomen! Dat is heel erg fijn!

Goede service en een mooi product ontvangen.

Ik heb een tafel besteld bij Villa Jipp. Het contact verliep zeer vlot en vlekkeloos. Goede informatie en een levering aan huis op afspraak. De tafel ziet er prachtig uit! Bedankt!

Pluspunten

Assortiment, prijzen, snelheid.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie.. Ook de prijzen zijn scherp.. Daarom gekozen voor villa jipp

• Nazorg & Garantie

Helaas afbeelding niet conform product. Graag hier op letten

• Nazorg & Garantie

Pluspunten

Communicatie is top, snelle levering en goede site.

Beter vindbaar zijn via google, kwam via een omweg.

• Afspraken nakomen

Pluspunten

Gratis retourneren, snelle levering

Pluspunten

Goede website. Ruim assortiment met hele leuke spullen. Snelle levering. Vriendelijk contact per telefoon.

De Vecht 14

8253PH Dronten