Pluspunten

"To understand a woman, you must first walk a mile in her moccasins" (Indiaanse quote over empathie). Karin onderscheidt zich door haar oprechte interesse. Een verfrissing in vergelijking met veel andere bedrijven die steeds rationeler met hun klanten omgaan. Karin luistert, geeft je persoonlijk antwoord en levert snel. En dan heb ik het nog niet eens over haar smaakvolle collectie ;-)

Pluspunten

Allereerst de prachtige producten van hoge kwaliteit. Ik heb een Antik Batik vest gekocht en het is ongelofelijk mooi. Jammer dat het niet meer in mijn maat beschikbaar is in het rood (ik had het zo gekocht). De service was geweldig; helder (je wordt op de hoogte gehouden), razendsnel, 'volgbaar' dmv track and trace en leuk verpakt.

Ik was geïnteresseerd in een ander vest van AB. Op de website staat dat ondanks dat er een maat 36/38 in staat, het one size fits all is. Ik vermoed dat dat wat kort door de bocht is. Daarnaast staat dat het 75 % polyester is en 25% katoen, terwijl op de website van AB staat dat het juist andersom is, geloof ik. Dat is het enige minpunt wat mij betreft!

Pluspunten

Eigenaresse is top!

Grotere collectie, meer merken

Pluspunten

Zeer vriendelijk contact en snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, leuk verpakt in de doos

Pluspunten

Verzending was snel Betrokken en vriendelijke medewerkers

Pluspunten

vriendelijk snel reactie verzorgd

Pluspunten

Zeer snelle,correcte levering. Contact per mail is zeer snel. Bijzonder klantvriendelijk!

Pluspunten

Snelle verzending.mooie kleding.

Pluspunten

Service en persoonlijkheid!

Pluspunten

goede service pakketje ziet er netjes uit

Post nl staakte, daarom was mijn pakket iets vertraagd, maar daar kon Annadee niets aan doen.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Alles super! Schnelle Lieferung, herzlicher Service! Danke Annadee

Pluspunten

Alles is perfect ,service ,klantvriendelijkheid,kwaliteit etc

Geen , ga zo door!

Pluspunten

Geweldig goede service

Kleine bijdrage aan verzending; is de persoonlijke benadering en supergoede service meer dan waard

Pluspunten

Goede levering en netjes verpakt

Pluspunten

Meedenkend en erg vriendelijk

Pluspunten

Een bestelling bij Annadee is een cadeautje voor jezelf. En zo wordt het ook geleverd: prachtig en met aandacht verpakt, voorzien van persoonlijke boodschap. De enige webshop die naast supersnelle levering van de mooie collectie ook veel aandacht heeft voor de klant. Top!

Pluspunten

Zeer goede en snelle levering. En leuk dat je ook een persoonlijk kaart krijgt en niet te vergeten de lekkere pepermunt.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snelle verzending, goede communicatie en prachtige producten.

Pluspunten

Snelle reactie en ze denken met je mee plus persoonlijk contact! Erg belangrijk.

Geen verbeterpunten

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

best and over the top service, fast shipping, so so friendly! I am always happy to buy at Annadee!!!

Verbesserungspunkte

NO

Pluspunten

Snelle en persoonlijke verzending! Súper mooi en met liefde ingepakt!

Pluspunten

Snelle levering, zorgvuldig ingepakt, altijd een leuk kaartje! Hoeft niet, maar maakt het wel extra attent!

Adolphineplein 6

4641 EH Ossendrecht

Over Annadee

Annadee Boetiek en Webshop, de fashion boetiek met merken zoals o.a. Patrizia Pepe, Iro, By Malene Birger, Notes du Nord, Vanessa Bruno, Ivylee