Snelle service en goede adviezen!

Reageert snel en adequaat op vragen, vlotte levering.

Zeer goede service, bestelling altijd volgende dag in huis. Goede persoonlijke adviezen.

Ik heb een hele goede ervaring met Annadee, vanwege de persoonlijke benadering, goede adviezen, goede service. Je hebt je pakket altijd de volgende dag in huis.

Mooie kleding, vlot geleverd in nette verpakking met handgeschreven, persoonlijke boodschap. Dit is een van mijn favoriete shops!

Topservice

Geweldige en snelle service

Gemengd.

Aanschaf en levering prima en snel. Retourneren uitermate omslachtig en ingewikkeld.

Prima levering

Snelle levering, helaas had ik een maat te klein besteld. Hopelijk vind de retour betaling net zo snel en correct plaat, daar heb ik alle vertrouwen in. Plaatjes van de site sluiten goed aan bij het product. Goede prijs!

Top !

Goede en snelle service

Hele snelle levering

Heel blij met de snelle levering, dag erna al in huis. Helaas moest het retour maar ook direct weer retour verwerkt. Erg fijn.

Heel fijn geholpen! Snelle levering!

Persoonlijk en snel!

Prachtige tas bij Annadee besteld. Deze kwam de volgende dag al binnen, heel fijn! Ook leuk: met een persoonlijk bericht! Verder wat ik zag een mooie collectie. Fysiek te ver weg maar digitaal kom ik zeker nog eens terug!

Prachtige spullen, heel snel geleverd !

Op zoek naar een zijden topje kwam ik toevallig op de website van Annadee terecht. Wat een prachtige kleding ! Ik twijfelde over een bepaalde kleur en werd telefonisch heel vriendelijk geholpen met mijn keuze. De volgende dag had ik het al in huis. Hier ga ik zeker vaker shoppen !

Vlot geleverd, erg mooi vestje, zeer tevreden klant hier !

Kende de site niet, maar zocht heel specifiek dit vestje in de juiste maat en eenmaal besteld ging het allemaal erg vlot. Manier van verzenden en communicatie is zeer verzorgd en uitermate prettig, wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Karin doet alle moeite om de klanten op afstand met zorg te bedienen

Fijn en behulpzaam

Supergoed

Heel vriendelijk geholpen toen ik belde voor advies. Superservice verleend en eerlik advies. Ik koop graag nog eens bij deze website ! Ik heb meerdere ervaringen bij webshops maar deze springt er echt uit!

Fijne winkel

Het is altijd een feestje om je aankoop uit te pakken. Geweldige winkel

Altijd Top!

Ik kan niks anders zeggen dan uitstekend... Ik volg Karin al zoveel jaar, zelfs al voordat ze haar boetiek had.. Prachtige kleding en persoonlijk woordje bij de bestelling!

Super fijn geholpen, niets is teveel!

Online aankopen doen kan soms lastig zijn, omdat je niet volledig kunt zien wat je koopt. Karin heeft geduldig al mijn vragen beantwoord! Een tevreden klant!

Snelle levering, goede kwaliteit, mooie merken

persoonlijk en snel

Heerlijke laarzen bij Annadee gekocht. Persoonlijk briefje erbij, wat ik enorm waardeer. Snelle reacties op mail en zorgvuldig ingepakt. Klasse!

Uitstekende service!

Snelle service, mooie kleding!

Mooie kleding

Overzichtelijke website, leuke merken en de service is top .

Alles Top van bestelling tot en met levering. Tot in de puntjes perfect❤️

In 1 woord “TOP”. Tot in de puntjes perfect. Persoonlijke touch en aandacht bij online aankoop. De items waren met aandacht ingepakt met ook nog een persoonlijk berichtje erbij! Hartelijk dank voor de extra aandacht die jullie geven, een Feestje om bestelling uit te pakken❤

Mijn dank is groot

Vandaag trek ik mijn grapjurk aan Met om mijn nek een klaver vier Een jas gemaakt van positiviteit En een hoedje van plezier Dank Annadee! In deze onzekere tijd voor iedereen, een geluksmoment in een pakketje.

Prachtige kleding, heel vriendelijke eigenaresse. Dikke 10 😘❤️

Echt een Aanrader om hier te kopen! Mijn complimenten voor Karin van Annadee. Ik had een paar vragen, ben zeer vriendelijk en heel goed geholpen. Echt Uitzonderlijk! Heel goede service, ook fijn verpakt en snel verzonden. Prachtige unieke kleding, heel blij mee! Mijn complimenten, een dikke 10 ❤️❤️

Adolphineplein 6

4641 EH Ossendrecht

Over Annadee

Annadee Boetiek en Webshop, de fashion boetiek met merken zoals o.a. Patrizia Pepe, Iro, By Malene Birger, Notes du Nord, Vanessa Bruno, Ivylee