Ik heb Hairlabs.nl ontdekt via Boll.com. Ik wilde een speciale shampoo hebben, ik vind het bij Boll. Com en het product werd verstuurd door Hairlabs.nl
Uitstekende service en producten. Ook in Corona -tijd geen problemen ervaren.
Alles was netjes geleverd! Zonder veel vertraging.
Tijdens de corona crisis hebben sommige bedrijven lange levertijden Hairlabs niet, Ik kreeg mijn product snel binnen!
goede attente klantenservice
Goede haarproducten, jammer dat jullie geen badproducten hebben.
Mijn bestelling was bijzonder lang onderweg. Na contact met de klantendienst werd dit echter zeer snel in orde gebracht! Bedankt daarvoor! Ben ook zeer tevreden over het aangekocht product!
Original anmeldelse
Ik deed een bestelling op 17 april en heb nog steeds niets ontvangen
Goede en snelle levering
Leuke site, overzichtelijk, prijs kwaliteit,snelle levering en verzorgd.
Fijn dat u onze site en producten zo waardeert!
Bij telefonisch contact altijd vriendelijk en meedenken.Top bedrijf!!
Wat een waardering voor onze klantenservice! Dank u wel!
very helpful generally
Thank you for your nice review!
Toppik heeft mijn leven makkelijker gemaakt. Ben zeer tevreden over de service en de snelle bezorging 👍🏻
Dank u wel voor het mooie cijfer! Maar nog belangrijker is het resultaat van Toppik!!
Voor mijn dunne haar koop ik al heel lang een product om mijn haar dikker te doen lijken. Bevalt me uitstekend.
Wat fijn dat u tevreden bent en het product doet wat u ervan verwacht. Mooi cijfer! Dank u wel!
Goede uitleg bij over de producten, erg tevreden met product. De blog vind leuk en goed en daarbij de mogelijkheid om telefonisch contact te hebben met de klantenservice over de producten. Heb hier weleens mee gebeld en kreeg goed advies. Levering ook prima.
Dank u wel voor dit mooie cijfer!
Goed product . Erg Tevreden .
Wat fijn dat het aan uw verwachting voldoet! Daar doen we het voor!
Vandaag besteld, altijd de volgende dag in huis. Ook nu, tijdens de coronacrisis. Leuke aanbiedingen ook. 10% korting én gratis verzenden. Nee, top bedrijf!! De toppik shampoo die ik altijd bestel is ook geweldig. Een keer de klantenservice gebeld. Superaardig en probleem direct opgelost. 👍👍👍
Dit zijn mooie woorden die bevestigen dat wij het naar behoren doen! Dank u wel!
Mijn bestelling was binnen 2 dagen geleverd.
Dat is, onder de corona omstandigheden, lekker snel! Dank u voor de mooie dikke 10!
Dank u wel voor dit mooie cijfer en fijn dat u zo tevreden over ons bent!
Bestelde producten de volgende dag in huis. Was wel 1 verkeerd product geleverd, direct gebeld en hebben diezelfde dag nog het juiste product opgestuurd. Verkeerde product gratis teruggestuurd met handig label en retour formulier.
Dank u voor het mooie cijfer ondanks de door ons gemaakte fout. Het is een beetje heel erg druk maar mag geen excuus zijn!
De producten waren heel snel bij mij. Er was 1 product niet goed geleverd, en nu leveren ze het goede product en mag ik het andere product ook houden. Echt bijzonder goede service👏🏻
Foutje van ons, maar goed herstelt. Fijn dat u ons hier zo mooi voor waardeert.
Na mijn bestelling reeds de volgende dag geleverd.
Mooi cijfer, dank u wel! En nog fijner dat de levering, door alle hectiek in alle landen, geen vertraging heeft opgelopen!
Erg fijne producten en snelle levering!
Mooi cijfer, dank u wel! Veel succes met de door u bestelde producten!
Ik deed nog een nabestelling dewelke samen met de originele bestelling werd geleverd. Dankjewel
Ook voor bijbestellingen doen we ons best om die op tijd weg te krijgen!
Ik had een product besteld werd geleverd (optijd zonder verzendkosten) blijkt dat ik het verkeerde product heb besteld dom van mij dus ik bellen wel al het goede product besteld . Zegt de vriendelijke man het is sowieso gratis retourneren , maar hou deze maar en u krijgt uw geld terug wow wat een service echt een dikke 10
Fijn dat wij dit naar tevredenheid op hebben kunnen lossen voor u!
Snelle verzending, goede prijs.
Dank u wel voor dit mooie cijfer!