Pluspunten
Ze leveren in een 'normale' doos, zonder reclame erop wat heel fijn is als t bij de buren een keer wordt geleverd als ik niet thuis ben. Daarnaast worden de producten snel geleverd en reageren ze snel op vragen. Goede service!
VerbeterpuntenAls er acties zijn waarbij je iets extra erbij krijgt bij aankoop, wordt dit niet erbij geleverd. De kleur vh product veranderd in soort paarse kleur. Wellicht kan hier op termijn iets aan gedaan worden of een rubriek openen waar klanten hun tips kunnen uitwisselen. Hoe dan ook ben superblij met hun producten.
Pluspunten
Have been ordering products from this company for over 5 years. The orders have been always delivered in time and with the quality expected. Definitely recommended and trustful!
VerbeterpuntenWebpage in English would be helpful
Pluspunten
Positief is dat ze meedenken met de klant, had iets besteld wat ik niet kon gebruiken bij mijn andere bestelling en werd daar netjes over gebeld.
VerbeterpuntenMomenteel geen, prima shop!
We doen ons best!
Pluspunten
Toppik producten gekocht en mede door een snelle levering alle producten op tijd ontvangen. Wat tevens een voordeel is dat je pakketje alleen persoonlijk wordt overhandigd en dus niet aan de buren. Kortom, service, concurrerende prijzen bij Hairlabs.
VerbeterpuntenLoyaliteitprogramma opzetten voor de terugkerende klanten.
Pluspunten
Je word snel en vriendelijk geholpen! Ze luisteren naar jouw wensen en helpen je bij het vinden van het juiste product! Ik ben fan van maria nila door
VerbeterpuntenNiks eigenlijk!
Pluspunten
Zeker een top bedrijf! Altijd goed geregeld.
Pluspunten
Zeer goede klanten service, kan er goed terecht met mijn vragen.
Pluspunten
Gewoon alles!
VerbeterpuntenGeen ga zo door!
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
snelle levering goede service
Pluspunten
snelle verzending
Verbeterpuntennu voor de eerst keer iets besteld een spuitbus toppik dat defect is dus heel jammer ;-( tis de eerste keer
Inmiddels hebben wij dit naar tevredenheid voor u opgelost?
Pluspunten
Verbeterpuntenjuiste adres overnemen vanuit bestelling en niet vanuit uw eigen bestand, pakket is dus foutief bezorgd.
Wij hebben u inmiddels een persoonlijk bericht gestuurd.
Pluspunten
Komt na wat het beloofd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het pakket werd snel geleverd. Inhoud kwam overeen met bestelling. Ik gebruik dit product al jarenlang, zeer tevreden over de kwaliteit.
Pluspunten
Heel tevreden over de geleverde producten. Precies gekregen zoals bij de bestelling beschreven stond (denk aan kwaliteit en de werking ervan)
Pluspunten
Misschien een kleine attentie voor trouwe klanten zou erg leuk zijn......voorbeeld: een probeersetje, een variant of zo, om eens te kunnen ondervinden wat een ander product kan doen en zo het verschil merken met het product dat je gewoon bent te gebruiken! Een trouwe klant eventjes verwennen zou leuk zijn!
Regelmatig hebben wij acties, u kunt hiervan op de hoogte blijven door u aan te melden voor onze nieuwsbrief!