Pluspunten

Snel

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het afleveren van de pizza is altijd op tijd. Het zijn zeker geen pizza's waar het vet van afdruipt. Dit vind ik prettig.

Ik vond de pizza die ik dit keer had, erg droog. Net alsof hij vanmiddag al klaargemaakt was en nog weer opgewarmd vlak voordat ik hem kwam ophalen. Beetje jammer.

Pluspunten

Vriendelijk personeel en heerlijke pizza's

Bij drukte iets beter op de gaarheid letten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Pizza's smaken heerlijk

Het zou allemaal wat georganiseerder kunnen. Nu al 2x onnodig lang moeten wachten, terwijl ik via de app had besteld en betaald. Erg jammer.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere pizza's en veel variatie

Prijzen alleen leuk op dinsdag of tijden actieweken

Pluspunten

Goede communicatie en lekkere pizza.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk geholpen

Pizza was niet warm

Pluspunten

Heerlijke pizza's, verse ingrediënten en prima prijzen.

Pluspunten

snel en lekker

geen

Pluspunten

Pizza's zijn altijd vers en warm. Genoeg keus.

Er mogen wel meer keuze-ingredienten voor vegetariërs komen. En eens afwisseling in side-plates.

Pluspunten

Lekkere pizza's, super bezorging

Pluspunten

Lekker eten, gemakkelijk, op tijd, klantvriendelijk, goede service.

Gewoon zo door gaan

Pluspunten

Makkelijk bestellen via de app

Vaak te rommelig ( personeel) misschien iets meer bezig zijn met het werk en rekening houden met de klant die staan te wachten (zien alles)

Pluspunten

Super geholpen en de pizza's zijn top

Pluspunten

Hele goede service!! Hele goed werkende en duidelijke site.. veel leuke acties... heerlijke eten.... en goed snel bezorgd... en vriendelijke bezorgers!!!! Top bedrijf!

De Prijzen zijn aan de hoge kant maar voor de rest perfect!

Pluspunten

De pizza's zijn uitmuntend, er zijn geen lekkerdere

De nieuwe burger valt een beetje tegen, vrij klein en zeker geen maaltijd (zelfs niet samen met de wedges). Ze kwamen altijd iets te vroeg als ik een tijd-bestelling deed maar de laatste tijd juist 5-15 mins later, dat is jammer!

Pluspunten

Lekkere Pizza's, aardige medewerkers, breed aanbod.

Beter letten op time management, bezorger is vaak laat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekker en veel variatie. En de Hamburger is ook lekker.

Pluspunten

-- Uitgebreid pizzamenu (zie ook minpunten) -- Goede website / webshop -- Kwaliteit -- Zeer goede bodem -- Leuke acties zoals VIP -- Consequente smaak (niet dat de pizza de ene week net anders smaakt bijvoorbeeld)

-- Blijf bij je leest. Ga geen burgers uitbrengen als je een pizzeria bent. Dat LG behalve airco's ook telefoons uitbrengt is ook geen beste stap. NB.: Pasta of salade is nog tot daar aan toe. -- Téveel in het menu werkt averechts. Houd het bovendien - vooral - bij basic-pizza's, in plaats van allerlei exotische ingrediënten of vleessoorten op pizza's te gooien. -- Volgens mij is het er al uit, maar een pizzeria als slogan geven "freakin' fresh" is natuurlijk gek.

Pluspunten

Snelle bezorging

Kan altijd beter

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.