Verschrikkelijk

Alwéér een klacht moeten indienden aangezien ze de pizza verkeerd hebben gemaakt. Fouten maken is menselijk, maar het is nu voor misschien wel de 6de keer fout gegaan achter elkaar! Ook gemeld bij de betreffende NYP. Voor mij geen pizza’s meer van hen.

Heerlijk!

Deze pizza's blijven lekker.

Niet zoals anders

Ze hadden hun eigen fout al hersteld door snel een nieuwe te maken en toch nog redelijk op tijd te zijn. De pizza was goed warm, maar bijna geen kaas en 3 stukjes kip. Vorige week een 35 cm bestelt en die lag boordevol met kip. Het is bijna altijd goed, deze keer wat minder.

Koude pizza s

Vond de pizza s koud! kaas was echt alsof ik een stuk plastic aan het eten was.

Gewoon goed

As always very Good

Op tijd klaar, netjes geholpen en zoals altijd heerlijk eten !

prijzig

Was lekker maar prijzig... 15€ was te veel voor een pizza.

Lekkere pizza (meatlover) uitstekende bezorging

Het was volledig naar verwachting en voor herhaling vatbaar. Pizza had alleen wel wat warmer gemogen. Ligt waarschijnlijk aan de vervoersverpakking.

Lekker, krokante korst, nog goed warm en prima op tijd

Prima pizza, voor herhaling vatbaar. De truffel pizza was in vergelijking met de Californian Veggie wel wat saai qua smaak.

Prima glutenvrije pizza maar kip was niet gaar...

De glutenvrije pizza was fenomenaal, de gewone pizza en potato wedges ook. Bezorging ook helemaal top. Alleen niet alle buffalo wings waren helemaal gaar; de twee diksten waren niet gaar... zonde...

Ik zou blij zijn als uw pizza mij hartelijk bereikt

Ik zou blij zijn als uw pizza mij hartelijk bereikt

Snel en lekker

Alles naar wens

Super lekker maar niet warm genoeg

Prima levering zoals verwacht. Jammer dat het eten wat aan de lauwe kant was, terwijl wij op 5 minuten afstand wonen.

Schandalig slecht

(New York Pizza Leeuwarden) Schandalig slechte pizza. Over geklaagd en 2e keer doen ze exact hetzelfde. Lauw in de doos, saus dat aan de deksel zit, omdat die broekies die bezorgen wheelies maken met jouw eten erin, deeg niet goed afgebakken en beleg wat er compleet naast ligt zodat je de pizza zelf nog een keer mag beleggen. Het is echt een schande, zulke pizza's mogen ze stoppen in hun moeder waar de zon niet schijnt! Ik bestel hier nooit meer!

Precies op tijd, warm en lekker

De vegetarische pizza's zijn lekker. Leuk extraatje voor kinderen.

Heerlijk!

Op afgesproken tijd geleverd! Producten mooi verpakt.

Lekkere pizza

Lekker warm. Bezorger deed het prima volgens de richtlijnen.

Lekker goed gevulde pizza. Fijne bezorging, netjes omtrend de covid maatregelen gehandeld.

Lekker maar veel te veel saus

Lekker maar volgende keer beter saus apart erbij leveren

mooi op tijd, temperatuur was goed

We hadden 2 pizza's besteld, die van mij was perfect maar helaas was de tonijn op de tonijnpizza van mijn man behoorlijk uitgedroogd en dus niet zo lekker en smakelijk om te eten.

Super service

Altijd klaar staan met een glimlach

Prima.

Gewoon prima, New York Pizza kan soms lang duren kwa bezorgen, en dat word altijd gecompenseerd met een “sorry we waren te laat” brief in de brievenbus. Ook is het jammer dat er nu een aantal keer is vermeld dat de Pizza zonder een bepaald ingrediënt gedressed mag worden, dit word helaas steeds vergeten of over het hoofd gezien. Verder is de kwaliteit en smaak goed! Ook vind ik de prijs en bezorgkosten zeer klant vriendelijk!

Lekkere pizza

Pizza erg lekker. Pizza was niet helemaal warm dat was jammer.

De website assortiment is prima maar alleen keuze 30 cm

Ik probeerde de 2 keuze pizza,echter de keuze bleef hangen zo ook bij andere keuze mogelijkheden. Bezorging en kwaliteit prima

Heerlijke pizza's

Bezorging prima maar wel een kwartier te vroeg

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.