3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere pizza, vriendelijke service en bezorging.

Tijdslot, regelmatig bestel ik vanuit werk of als ik onderweg ben via de app. Dan krijg ik een bezorgtijd te zien of ik vraag een bepaalde tijd aan en dan is de bezorger er soms al 10 minuten eerder en ben ik nog niet thuis. Heel vervelend omdat de bezorger dan moet bellen, wachten of alweer weg is. En ik dan met koude of zonder pizza zit. Ook komt het zeer regelmatig voor dat er saus of sla mist bij de pizza. Dit is ook een enorme domper omdat het wel na gebracht kan worden maar dan is de pizza weer koud en zijn de overige eters al klaar met hun diner.

Pluspunten

Lekkere pizza's. En geode acties.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

was op tijd bezorgd

was wat aan de koude kant

Pluspunten

Goede en duidelijke website Snelle levering

Misschien op website ook kunnen laten zien waar de bezorger is.

Pluspunten

Snel en vriendelijk geholpen

Pluspunten

op tijd. goede pizza

meer aandacht aan de kantjes. niet te zuinig de pizza bedekken

Pluspunten

- Op tijd geleverd - Klantvriendelijk - Groot assortiment - Knoflookolie op de rand van de pizza

- Toppings wijzigen bij half/half

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. - Pizza is er altijd binnen de beloofde dertig minuten (!!) - Bezorgers zijn vriendelijk - Je kan punten sparen door te bestellen - Communicatie is voor NYP een pre.

Er komt niks in me op, helaas.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stiptheid, flexibiliteit

zoutgehalte verlagen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De pizza's blijven lekker

Zorg dat pizza's op tijd worden afgeleverd. Als er een tijd afgesproken wordt zorg ook dat ze er dan ook zijn. Dit vind ik een hele slechte service.

Pluspunten

Goed eten, altijd lekker warm en bijna altijd op tijd bezorgd

Pluspunten

Snelle bezorging, lekkere en warme pizza's

Pluspunten

Pizza's zijn gewoon heel erg lekker, veel keuze, vriendelijk bezorgers, meestal op tijd, vaak acties met kortingen,

kwaliteitsniveau handhaven(vaak worden er dingen vergeten, pizza zonder saus terwijl je het we lbesteld heb, knoflook rand word vaak vergeten en dan heb ik een paar keer meegemaakt dat er een haar in mijn eten zat) Bij drukte worden de bezorgtijden niet gehaald... ik snap het maar ik krijg wel koud eten en dat wil ik juist niet. De pasta's die worden verkocht dat is zo weinig en dat voor die prijs. belachelijk. Smaakte goed, maar ik zou het niet nog eens bestellen. Het is gewoon te duur voor wat je krijgt.Daarom is het voor mij geen 10.

Pluspunten

Lekkere pizza

Aan de dure kant. Inconsistent, verschillende kwaliteit/samenstelling per vestiging.

Pluspunten

Snel, correct, smakelijk

Pluspunten

Klantvriendelijk. Leveren altijd binnen de tijd

Geen opmerkingen

Pluspunten

Super lekkere aparte pizza's

Soms wordt het pinapparaatje vergeten mee te nemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Een van de beste Pizza bedrijven.

Beter lezen van wat de klant wild, qua toppings

Pluspunten

hele lekkere pizza

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg lekkere pizza door de knoflookolie op de rand.

De pizza was niet heel warm meer toen hij was aangekomen.

Pluspunten

Heerlijke pizza's, precies op tijd en lekker warm

Pluspunten

Lekker pizza's, vrij veel keuze, niet te duur en vlotte bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

voor de eerste keer in wormerveer besteld omdat het net in bedrijf is, maar de pizzas heb ik in de oven moeten opwarmen omdat ze niet warm zijn aangekomen, maar uit de oven waren ze niet meer erg lekker, te droog, heel erg jammer. telefoniste gebeld en heeft me beloofd dat ik de volgende keer 5 euro korting op mijn bestelling krijg, waar ik mee akkoord ben gegaan, maar toen waren de pizzas nog in de oven, maar achteraf vindt ik dat karrig, wij hebben de pizzas naar 3 puntjes niet meer op gegeten en moesten toch nog de deur uit om iets naar ons zin te halen. ik zal dit bedrijf nog zeker aanbevelen, begin is moeilijk en misschien een onbekende koerier. maar hoop dat het niet weer gebeurd volgende maand bestel ik wellicht weer

volgende warm graag

Pluspunten

kwaliteit pizza en bezorging

iets minder zout in pizza en volkoren pizza weer aanbieden in new york style

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.