Pluspunten

lekkere pizza

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede kwaliteit pizza's

Beter op tijd komen, ik maak maar zelden mee dat er binnen de afgesproken tijd geleverd kan worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over het algemeen lekkere pizzas maar er is hier een nieuwe vestiging (en om 1 of andere reden leveren zij mij nu pizzas ipv de new york pizza in oostertocht / zuidwijk). Mijn pizza was te vroeg, mijn moeder moest het aannemen en tegen de tijd dat ik thuis was, was die pizza koud. Ook de bodem vond ik niet goed, in plaats van knapperig was deze zacht en taai. Ik geef deze vestiging in middenwaard een 4. Al zou ik de vestiging waar ik aan gewend ben een beoordeling zou moeten geven, dan geef ik een 8. Vandaar dus t gemiddelde: een 6. Waar jullie je gelukkig mee mogen prijzen want ik ben 12 euro lichter en heb nou niet bepaald lekker gegeten; ik had beter een diepvries pizza van de supermarkt kunnen halen.

Op tijd leveren, niet te vroeg en ook niet te laat.

Pluspunten

Mooi op tijd en lekkere pizza's

Pluspunten

Service gericht. Bij het afhalen van mijn bestelling heb ik toch besloten om garlic bread te bestellen. Omdat ik nog even moest wachten hebben ze de pizza nog even warm gehouden totdat de garlic bread klaar was.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle service, pizza's zijn altijd goed warm. Meestal goed van smaak. Normaal gesproken zou ik New York pizza als goed beoordelen.

Tijdens laatste actie in de week van 25 november zijn 2 van de 4 bestelde pizza's slecht van smaak. Brede onbelegde randen, zeer weinig saus, flauw van smaak, kip is ronduit slecht. Dit is met water volgespoten rommel en heeft niets met goed kippenvlees te maken. Na dit debacle beoordeel ik New York Pizza als matig.

Pluspunten

goede pizza's en service

heb niks optemerken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

vandaag niet, de pizza was koud.

we kwamen om half 6 aan en de pizza's zouden dan klaar zijn. Een half uur zitten te wachten toen bleek dat ze de pizza's aan iemand anders mee hadden gegeven. zakje mm's gekregen.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, heerlijke pizza's

Personeel is soms jong en maken kleine foitwn zoals het vergeten van de rucolla of ze beseffen niet hoe je formeel blijft.

Pluspunten

Lekker

prijs

Pluspunten

de €4,95 pizza actie is zeer geslaagd

Pluspunten

Mooi op tijd geleverd. Lekkere pizza!

geen

Pluspunten

Pizza altijd een goede smaak.

Niet altijd op tijd.

Pluspunten

Bestellingen stipt op tijd bezorgd en altijd een belletje vooraf.

Ik heb niet het idee dat het commentaarveld bij online bestellen gelezen wordt. Voor een club bestel ik regelmatig pizza's waarbij één shoarma pizza zonder kaas geleerd moet worden maar dat gaat altijd fout als ik hier ook niet over bel. Het staat ook keurig in het commentaarveld maar helaas.

Pluspunten

Heerlijk pizza, altijd op tijd, aardige mensen.

4 stars: good service, well treated

Suggestions

Delivery time

Pluspunten

aangeven dat het binnen 30 tot 45 minuten binnenkwam maar was er binnen 25 minuten ! heel fijn ! goede service

Pluspunten

Dichterbij en snel

afhaal punt is klein, leilijk en meer dan 3 personen kunnen niet wachten op een bestelling ivm ruimte

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levert op tijd constante kwaliteit

Bestel bevestiging versturen

Pluspunten

snelle, vriendelijke bediening. heerlijke pizza's. Ze doen mee aan sponsorclicks, waardoor we vereniging ook nog steunen.

Bij acties geldt de VIP kaart niet en kunnen de gespaarde punten niet ingeleverd worden.

Pluspunten

Jong en enthousiast team netjes en beleefd

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.