Pizza’s lekker, dessert minder

Pizza’s lekker zoals altijd, maar voor eerste keer dessert Dunkins erbij genomen. Die vielen tegen: waren erg droog, zat nauwelijks room in.

Zeer lekker

Was echt lekker, en snel bezorgd .

Lekker gegeten

NYP heeft echt een fantastische collectie glutenvrije pizza's. Daar ben ik echt erg blij mee. Het eten is goed en lekker, behoorlijk warm ook nog. Enig minpuntje is dat ik vier uur van tevoren bestel en dat het dan nog 20 minuten te laat wordt bezorgd. Ik begrijp dat niet zo goed...

Op tijd en lekker

De bezorger kwam op tijd en de pizza was lekker.

geweldig

net als andere keer heel goed.

Lekker, maar niet kloppend

Ik had 3 pizza's besteld. Op een daarvan, de brooklyn style pizza, had ik sriracha mayonaise als extra topping besteld. Dit zat er echter niet op, terwijl er wel extra voor betaald moet worden. Voor de rest waren de pizza's lekker.

Heerlijk

Lekker warm, goede bezorging

Onduidelijke beschrijving na bestellen

Pizza's waren zoals altijd heerlijk. Alleen na het bestellen kreeg ik geen e-mail zoals gewoonlijk. Ik de voortgang stond 'geschatte bezorgtijd'. Hierdoor ging ik ervan uit dat er werd bezorgd. En hebben we vrij lang voor niks zitten wachten. Voorheen kreeg je altijd een mail en kon je op de app zien wanner de pizza's 'afgehaald' Konden worden. Puntje van aanpassing in de app zou ik zeggen. Voorheen was dit prettiger en duidelijker.

Toppers!

Op tijd je pizza met deze moeilijke tijden! Jullie zijn toppers:) oja pizza smaakt overigens ook heerlijk!

Ben beter gewend

De app functioneerde niet naar behoren. Wilde betalen via ideal, dat lukte niet. Direct doorgestuurd dat de bestelling wel gestuurd was. En dat ik contant moest betalen. Ik had op gegeven dat ik de pizza kwam afhalen en er stond ineens bezorgen en het tijdstip klopte ook niet. Meteen gebeld met de locatie en hier netjes geholpen. Kreeg wel een hoger bedrag omdat de pizza op bezorgen stond. Contactloos kunnen betalen aan de deur.

Heerlijk!

Pizza's waren warm, goed gevuld en gelijkmatig uitgerold. Dat is wel eens anders geweest.

Lekker

Lekkere aanbieding, lekker op tijd en lekker heet. Heel fijn is de extra optie om meteen al het fooi voor de bezorger te betalen. Nou hoop ik dus wel dat dit ook echt bij hun terecht komt.Ze hebben het 100% verdiend

Te laat

De pizza was dik een half uur te laat, en hier werd ook niet excuses voor aangeboden. Jammer.

Te laat en koud

Pizza’s waren ruim 20 minuten te laat en niet warm.

Bezorging veel te laat.

De pizza was ruim een half uur te laat, tevens was de pizza lauw.

Lang wachten op een onbereikbaar bedrijf

Om half 5 een bestelling geplaatst die om half 7 bezorgd wilde hebben. Vanaf kwart voor 7 heb ik, onophoudelijk, geprobeerd het filiaal telefonisch te bereiken. Na 8 pogingen waarbij elke keer na 3 minuten de verbinding werd verbroken hebben we het opgegeven en stonden we op het punt om te vertrekken. Toen stond de bezorger voor de deur, 40 minuten te laat. De bezorger neem ik niks kwalijk, die was heel vriendelijk en de pizza was ook heerlijk. Maar ik vind het absurd dat ik 20 minuten lang niemand aan de telefoon kan krijgen om de status van mijn bestelling na te gaan. Geen beste ervaring voor mijn eerste bestelling in mijn nieuwe woonplaats. :(

Precies op tijd, alleen net anders

Haal vaker een zelf samengestelde pizza op, omdat ik geen kaas mag. Vegan kaas.. top! Alleen dan jammer dat er dan ook net vegan toppings meekomen ipv de topping die je bestelde Toch maar weer afhalen 😭

Not great

Pizza's waren koud en de donuts bevroren, inhoud van het lava cakeje lag ernaast en er zat weinig "beleg" op de shoarmapizza

Snelle levering, matige kwaliteit

Pizza besteld met salami. De levering was precies volgens de ingeschatte tijd. De prijs kwaliteit verhouding van de pizza was slecht. Bodem was goed echter de salami topping was zeer slecht, aangebrand en smaakte daardoor meer naar uutgebakken spek. €11,95 Is dan wel heel veel geld voor zo'n Pizza. De persoon die deze in de doos heeft gedaan had hem moeten afkeuren. Concurrentie uit Duitsland is groot in de regio Venlo. Pizza's zijn daar goedkoper en beter.

Betaling via de website liep wat stroef, en de pizza die ik had besteld was naar mijn idee al veel eerder gemaakt. Ik had om 16:30 pizza besteld om om 17:00 op te halen. Toen ik daar om 16:55 kwam lag de pizza er al & was die al koud. Voor de rest wel prima pizza

Verbande pizza

Mijn bbq chicken was aangebrand hier aangekomen.. hierdoor was die smaak niet echt optimaal..

Veel te pittig

We hadden ons zo verheugd op pizza oma met haar kleinzoons de eerste keer bezorgen vinden ze al zo leuk. Maar de pizza’s zelf vielen zo tegen het was allemaal veel te gekruid vooral de kip we hebben. Het niet allemaal op gegeten

Blijft toch de beste pizza

Wij hadden pizza besteld om af te halen om 18.00 maar waren bijna een half uur te vroeg. Ondanks de drukte werden we toch eerder geholpen!

lekker

smikkelen en smullen

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.