3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service en snelle levering

Pluspunten

1. Duidelijke website 2. Goede kwaliteit 3. Goede prijs/kwaliteit-verhouding

1. Meer variatie 2. Sneller kunnen afhalen bij online bestellingen 3. Ruimere openingstijden

Pluspunten

Goede levering, lekkere en goed belegde pizza's.

Pluspunten

Altijd netjes op tijd de bestelling af Superlekker! Lekker vers. Studentenkorting.

Wij betalen altijd via ideal vooraf. En altijd wordt bij het ophalen nog gezegd dat we nog moeten betalen. Nadat wij zeggen dat we dit al hebben gedaan, kijken ze op het scherm en zien ze het. Misschien handig om vooraf even te kijken.

Pluspunten

Pluspunten

Lekkere pizza, bijna altijd op tijd.

Altijd op tijd bezorgen, met name rond de feestdagen.

Pluspunten

snelle levering lekker eten beste pizza tent van emmen !!

somige dingen moeten iets warmer bijv de kip meer zit gelegenheid maar dat is al opgelost

Pluspunten

Onwijs snelle levering. M'n Pizza is er vaak al binnen 20 minuten

Een enkele keer komt de verkeerde pizza of duurt het te lang

Pluspunten

Warm

Snel

Pluspunten

Lekkere pizza's, bijna altijd op tijd. Duidelijke website.

Soms is de pizza lauw. Tevens zou het handig zijn precies te kunnen zien wanneer je pizza onderweg is bij een aflevering.

Pluspunten

De getoonde afhaal/bezorgtijden worden behaald.Geen lange wachttijden aan de telefoonlijn. Verse producten op de pizza's.

Pasta sauzen zijn aan de zoute kant.Degene die laatst het deeg uitrolde,rekende af met nog "deeghanden".

Pluspunten

Heerlijke pizza's! Daarnaast goede service, klachten worden netjes afgehandeld en veelal goed gemaakt met leuke aanbiedingen. En de bezorging is altijd op tijd of in elk geval binnen redelijke tijd.

Pluspunten

Altijd aardige jongens en meisjes. Haal graag af en vind de nieuwe winkel erg mooi.

Pluspunten

Pizza was lekker

Net even meer op tijd komen :)

Pluspunten

Altijd op tijd. Vers en nog warm. Heerlijk lekker.

Mini pizza 18 inch heeft altijd een betja minder toppings en te groot raad voor een kleine pizza.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

op tijd geleverd, pizza's warm, vriendelijke bezorger,

missen de knoflook op de pizza of iig de optie om dit toe te voegen aan de standaard pizza's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

op tijd geleverd, pizza's warm, vriendelijke bezorger,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel, warm, gratis pinnen aan de deur en vriendelijke bezorgers.

Weinig variatie in pizza's en vaker de actie pizza's rouleren en nieuwe smaken introduceren.

Pluspunten

Vers, lekker

Gebruik de juiste ingrediënten en bespaar dus niet op kosten.

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.