Heel fijn dat speciale wensen mogelijk zijn!

Achter de (web)portal zitten filialen. Telefonisch contact met New York Pizza filiaal Duivendrecht Dorpsplein was heel prettig en speciale wensen werden uitstekend uitgevoerd. O ja, de pizza's waren ook erg lekker.

Smaak uitstekend! Levering zoals afgesproken.

Pizza was koud

De smaken van de pizza waren top echt heel lekker maar de pizza werd koud afgeleverd helaas . We gaan het zeker nog een keer bestellen in de hoop dat we warme pizza s krijgen .

Heerlijk en op tijd!

We hadden 10 pizza’s besteld om te eten in een korte pauze van een half uur tijdens een avond vol oudergesprekken. De pizza’s werden stipt op tijd en nog super warm bezorgd. Heel veel dank! Goed gedaan. Volgende keer bestellen we weer bij jullie. :-)

Gewoon lekker

Goed warm heerlijke pizza

Top service netjes laten weten als er een product niet beschikbaar is en bezorging op tijd

Was lekker

Was heel lekker maar het had wel wat warmer gekend.

Heerlijke pizza en geweldige service!

3 fantastische pizza's gekregen en daarbij een geweldige service! Dank jullie wel weer!

Super snel geleverd. Daardoor was de pizza nog heel goed op temperatuur.

Snel bezorgen lekker eten!

Ik ben zeer tevreden!

heerlijke pizza alleen een 15 min te laat

Super goed gegeten.

Kan altijd beter

Pizza's waren goed warm. Ijsbergsla was rot. Dat is net het min puntje

Heerlijke pizza Erg vriendelijke bezorger Pizza was nog heet ook wel lekker.

Een goede pizzeria met een zeer klantvriendelijke leidinggevende

Smaak: Allereerst is New York Pizza qua smaak en krokantheid de absolute winnaar in de regio waar we wonen. Daarnaast bieden zij de mogelijkheid om voor een andere pizzabodem te kiezen. service: Bij menig pizzeria is het hectisch rond etenstijd. De vestiging van NYP in Etten-Leur heeft het geluk dat er een goede hardwerkende leidinggevende rondloopt met oog voor de klant. Dit scheelt een heleboel in service en het afhandelen van bestellingen, waar dit bij andere vestigingen nog wel eens chaotisch en minder aandachtig gebeurt. Heel af en toe ligt het systeem eruit of zijn vooraf bestelde pizza's ietsje later klaar, maar 9 van de 10 keer is het top!

Ruim van te voren besteld, als nog 10 minuten te laat, maar wel lekker zoals altijd.

De pizza’s waren lekker. ‘S ochtends al besteld om ‘s avonds af te halen, maar helaas waren de pizza’s nog niet klaar toen we ze af kwamen halen. Verder prima.

goede pizza's

Snel, lekker en warme pizza's ruim belegd! Zeer tevreden!

geweldig

altijd op tijd pizza goed warm en lekker

Als je een extra toppunt aanvinkt, word de toppunt ook daadwerkelijk aangebracht.

Snel en warm, maar recept is gewijzigd, tegenvaller

Een van de pizza's is van recept gewijzigd, naar ons idee geen verbetering

Super lekker “deze week”!

Zeer wisselende pizza’s kwaliteit is elke week anders.

Netjes op tijd en was lekker

NY Korvelseweg Tilburg luistert niet naar hun klant.

Koppige houding van de medewerker heeft ervoor gezorgd ik geen klant meer wil zijn van Newyork. Men wilde hun fout niet toegeven en mijn geld niet terugboeken maar bood krediet aan, een gratis pizza de volgende keer. BBQ meatlovers besteld zonder mozzarella, zoals ik al jaren doe. Erg lekker, maar zonder de aparte smaak van de mozzarella erbij. Ik kreeg een pizza zonder noemenswaardige BBQ-saus. Toen ik belde hield de medewerker vol dat dat kwam door de afwezigheid van de mozzarella. Er werd niet naar me geluisterd toen ik aangaf dat de pizza totaal niet smaakte en hield zich aan zijn eigen versie. Ik heb talloze keren de pizza op deze wijze besteld en had dit nog nooit meegemaakt. Ik zal het krediet opmaken de volgende keer, maar dan is het de laatste keer.

Pizaatje betsellen...niet dus

Sedert jaar en dag trouwe klant, tot gisterenavond...in Haarlem, Rijksstraatweg telefonisch besteld, zou met een half uur drie kwartier hier zijn, na anderhalf uur nog niks dus bellen, antwoord, ja we bestellen vandaag niet in Spaarndam vanwege het weer...in alle jaren nog nooit meegemaakt, ben zelf op de scooter naar de chinees geweest dan maar, geen centje pijn qua weer of gevaar, zo ze als reden opgaven, wat is dit voor een gezeik tegenwoordig...ik ben altijd goed voor een fooi juist omdat we uit de route wonen zeg maar en nu dit...ik bestel uit principe NOOIT meer een pizza daar, ik bel Dominos wel.....

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.