3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heerlijk eten

Goed Letten op de bestelling. Het gebeurd namelijk regelmatig dat we iets verwisseld krijgen.

Pluspunten

Heerlijke pizza, exact op tijd gebracht. Goede service

Pluspunten

Binnen de tijd bezorgd. Lekkere pizza's

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere pizza's en pasta's, bezorgt altijd precies op tijd, vriendelijke bezorgers,

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle en betrouwbare levering

Pluspunten

Snelle levering, lekkere pizzas, steeds nieuwe smaken

Geen.

Pluspunten

Snelle levering Lekker eten

Pluspunten

Heerlijke pizza's, op tijd geleverd

Niets

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Krijgt wat je besteld

Graag ook andere broodjes voor pizza punten zijn ook mensen die GEEN garlic bread lusten en graag een CHEESY BREAD willen.....

Pluspunten

Lekker eten voor een betaalbare prijs. Leuke akties. Prima alternatief als je geen zin hebt om te koken.

Op een zelf samengestelde pizza zo misschien ruimte zijn voor een 6e of zelfs wel een 7e topping .... En niet iedereen wil kaas op zijn of haar pizza dus een optie voor de pizza's maar dan zonder kaas zou bij het online bestellen wel handig zijn

Pluspunten

Heerlijke pizza en snel geleverd!

Pluspunten

Perfect op tijd. Overheerlijke pizza en goed warm. En een zeer vriendelijke bezorger!

n.v.t.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede pizza's maar de ravioli is gewoon echt niet lekker. De spinazie zat er echt niet in en het was heel erg zout. New York Pizza zal ik wel aanbevelen want de service is erg goed in Oosterheem en de pizza's zijn heel erg lekker maar de pasta niet.

De pasta zoals de ravioli is echt niet lekker. Mijn advies verkoop alleen maar pizza's want deze zijn goed.

Pluspunten

Beste pizza's in Nederland, snelle levering, vriendelijk personeel en wanneer er een foutje gemaakt wordt wordt het goed opgelost.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelsysteem was goed.

1) Pizzakoerier was 30 min te laat. Koerier zei dat hij problemen had met zijn scooter maar nadat hij pizza had bezorgd scheurde hij weg. 2) Ik had rucola erbij besteld maar die waren ze vergeten te bezorgen. 3) Vond de pizzabodem erg dik en pizza was behoorlijk afgekoeld. Ik zou niet zo snel een nieuwe bestelling doen.

Pluspunten

Snel en gemakkelijk en de pizza is altijd heerlijk

bezorger stond bij verkeerde adres

Pluspunten

Snelle service, goede smaak, vers en veel variatie!

Pluspunten

keurig op tijd, soms te vroeg

Pluspunten

Lekkere dunne pizza, heerlijke sprite

Pluspunten

Goede kwaliteit pizza's Snelle levering

geen

Pluspunten

Op tijd , goed warm

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.