3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pizza smaakt goed

Beter opleten bij bezorgen (laatste bestellingen elke keer weer iets van bestelling is vergeten en dan lang wachten om complete bestelling te krijgen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

De garnering van de pizza's kunnen beter. Soms is het goed of soms is het niet goed gegarneerd. En de laatste tijd wordt er niet goed meer voorgesneden

Pluspunten

Precies op tijd bezorgd, aardige bezorgers en heerlijke pizza's!

Pluspunten

Altijd op tijd,warm en heerlijk! Vriendelijke bezorgers

Pluspunten

snelle, bezorging. warme pizza's, beleefde en vriendelijke bezorgers.

zou het zo niet weten

Pluspunten

Pizza wordt netjes en op tijd geleverd

Hoop dat de sate pizza definitief in het assortiment blijft, ik lust geen tomaten en dit is de eerste pizza die ik lekker vindt.

Pluspunten

Betrouwbaar en goede prijs. Vriendelijk bezorgers.

Foto's niet erg natuurgetrouw. Als extra topping voor de rucola pizza zal honing lekker zijn. Vermelding van voedingswaarde per pizza op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere pizza's

Aannemen van bestellingen en op tijd leveren gaan regelmatig mis helaas

Pluspunten

Supersnelle levering en goede producten

Communicatie

Pluspunten

Lekker vers en snel

Pluspunten

Vlotte, vriendelijke service en zeer smakelijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De sausjes

Ze moeten de sausjes niet vergeten erbij te doen

Pluspunten

Producten altijd vers en constante kwaliteit en snelle levering en de produkten zijn warm

Pluspunten

Beoordeling en positieve reactie geldt alleen voor vestiging Purmerend. Want over vestiging Zaandam ben ik minder positief te spreken. Personeel is vriendelijk en enthousiast, pizza's keurig en netjes belegd, goed vers en een gelijkmatige bodem. Ook altijd netjes voorgesneden in het midden. Over Zaandam kan ik dit alles niet zeggen.

Dat soms lekkere pizza's (toppings) niet meer verkrijgbaar zijn af en toe terug komen als pizza van de maand ofzo.

Pluspunten

-snelle bezorging -goede en lekkere pizza's -makkelijke bestellingen met de app -goede vooedeelacties.

-meer keuze aan groentepizzzas

Pluspunten

Snelle levering en lekkere pizzas

Ik had een keer een pizza besteld en we hadden gekozen voor betalen bij de deur met pin. Achteraf realiseerde ik me dat het mogelijk zou zijn dat de bezorger in de voordeurruit mee zou kunnen kijken naar het intoetsen van mijn pincode. Deze keer draaide de bezorger zich met de rug naar mij toe, toen ik pinde. Ik vind dat beter en prettiger.

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, verse pizza's

Pluspunten

Snelle en smakelijke

Het probleem met website

Pluspunten

Bezorging op tijd, correcte bezorger, smakelijke pizza.

Pizza was opgekruld in de doos, die blijkbaar schuin gelegen had.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

S Adequaat, komen afspraken na. Goede kwaliteit ook.

Het kortingensysteem is erg ondoorzichtig, en ook het pizzapunten systeem. Ik pleit voor duidelijke kortingsafspraken voor vaste klanten.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Netjes te woord gestaan

Via website besteld, daarna telefonisch contact gehad over de levertijd. Pizza kwam toch op oude tijd, half uur te vroeg.

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.