Pizza was koud

Koude pizza. Smaakte (voor een koude pizza ) redelijk. Niet aan te raden.

Slecht

Pizza's waren perfect! Bezorgers gemiddeld. Omdat het een grote order was moesten het in drie keer worden bezorgt. Een kon de locatie niet vinden terwijl er met koeienletters een huisnummer op de gevel staat. Bezorging was te laat. Ik had sochtends om 10 uur gereserveerd voor 1900 en het kwam pas tussen 19:15 en 19:30.

Slecht

Duurde lang doordat ze met elkaar aan het kletsen waren met elkaar. Gespreks stof wat niet hoort op werk

Koude pizza en geen rucola op caprese

Ja dat

Veel te laat, niet meer kunnen eten.

Ik heb via het internet om 14:45 besteld dat het zeker om 17:15 geleverd zou worden. Bel ik om 17:20 waar het blijft, moest het nog gemaakt worden. En dan een slechte smoes dat er geen bezorgers waren komen werken. Dus dat er geen een pizza bezorgd kon worden.

Normaal altijd 5 sterren echter deze keer niet

Besteld bij de vestiging Barneveld. Volgens hun website gewoon open. Echter deze keer was hij compleet gesloten zonder aankondiging op de vestiging. Besteld en betaald en volgens website nu nog in behandeling. Beetje jammer

Matig

Alhoewel de pizza goed is laat de bezorging te wensen over, voorzie ze van een fiets of bromding maar ook graag van een bril. Het lezen van huisnummers is een terugkerend probleem.

Heerlijk

Heerlijk vers

Lekkere pizza voor een goede prijs

Snelle levering van een heerlijke pizza. Ik ben een fan van de echte New York Pizza bodem. Geen bordkartonnen papier dunne bodempjes, maar een echte bodem met lekker beleg!

Altijd prima in orde en lekker!

Heerlijk, snelle levering en aardige mensen!

Ik bestel al langer bij New york pizza en elke keer is het weer een feest. Lekkerste pizza’s. Ze hadden zelfs iets extra’s voor ons gemaakt wat erg in de smaak viel! Zeker een aanrader. Tot de volgende keer.

Pizza goed op tijd klaar

Jullie website en app zijn een beetje onduidelijk, maar uiteindelijk heb ik toch 2 pizza kunnen bestellen. Ik kreeg het alleen voor elkaar om op jullie website de kortingscode in te voeren maar tijdens het ophalen kreeg ik het toch nog voor elkaar om wel die korting te krijgen. Om het goede service alleen jullie moeten jullie website en app vereenvoudigen.

Lekker snel en in smaakt

Sinds de vestiging in leusden open hebben we altijd onze pizze lekker optijd, nog lekker warm en zeker in smaakt valen. Alleen bij somige pizza vinden we dat een sausje er bij moesten hebben

De beste pizza en top donuts

De lekkerste pizza bestel je hoe dan ook bij New York Pizza

Heerlijk

Netjes op tijd vriendelijk en heerlijk warm

Toppie

Het is altijd zeer goed bezorger altijd vriendelijk gewoon toppers

Gemakkelijk en gezin blij

Lekkere pizza's precies op tijd.

De pizza's zijn voortreffelijk en op het juiste tijdstip klaar volgens de afspraak.

Weer helemaal genieten

Was gewoon een feestje

Op tijd maar mag warmer

Bestelling werd keurig op tijd geleverd maar had warmer gemogen. Smaak is okay maar geeft gevoel dat dit met smaakstoffen is versterkt. Misschien overwegen om meer traditioneel te bakken en garneren (met andere prijsstelling).

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd

Op zeker Bestel ik weer bij hun

Wooow heerlijk!

Goede en overheerlijke pizza :D en met bloemkool bodem. Het is echt een aanrader!

Echt heel lekker

Nu een paar keer besteld smaak over heerlijk.

Wanneer er wat mis is met je besteling en je dient een klacht in wordt je volledige genegeerd.

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.