Deze keer was de pizza echt mega goed belegd. Bij de kidsbox zat echt een tof cadeau. Maar dat is eigenlijk elke keer goed. Zoontje was blij

Pizza was top

Altijd vriendelijk

Heerlijke pizza’s!

De pizza’s zijn op goede temperatuur en vol van smaak! Prijs-kwaliteitsverhouding is top! De bezorgers zijn aardig, ook al zit het weer soms tegen!

Veel en lekker voor een goeie prijs

Prijs kwaliteit is goed.

Heerlijke pizza's op tijd bezorgd

We hebben vier pizza's besteld die bijna op de minuut nauwkeurig werden bezorgd. Ze waren deze keer alleen niet superwarm.

Heerlijk

Zag er heerlijk uit top hoe zn grote bestelling verlopen is

Prima service!

Doordat het een vrijdagavond was, was het heel erg druk. Zelfs de website gaf de geest, maar iets later dan gepland kwamen de pizza's en die waren super. Overall top!

Alles netjes en verzorgd, kwam bij mij bezorgen terwijl er in mijn buurt geen New York pizza kan bezorgen

Lekkaaaaa!!!

Tot de volgende x!

Wisselend

Vanmiddag pizza besteld. Snel klaar. Vanavond ook voor de rest van het gezin geprobeerd, maar dat liep anders. Site om te bestellen zat muurvast. 35 minuten bezig om 4 verschillende pizza's te bestellen. Uiteindelijk niet gelukt. Toen maar gebeld wachttijd liep op tot meer dan een uur! Toch nog naar een supermarkt gegaan. Helaas.

Redelijk

Hij was 20 min te laat en Ik had aangegeven pin te betalen maar hij had geen apparaatje bij hem

Slecht

Ik heb gevraagd om om 12.30 te krijgen en het heeft na 13.00 gekomen. De pizza was helemaal koud.... En ik moest nog tot 14 uur wachten voor de drink want zij hebben vergeten!!

SLECHT,SLECHT,SLECHT!

Slechte service, koude pizza en niet compleet qua topping

Snel, correct en gemakkelijk heerlijke pizza's op kantoor

Zakelijk ook een fijne partner. Lekkere pizza's, veel keuze en keurig op tijd geleverd. PIN betaling bij aflevering is handig.

Niet voor herhaling vatbaar

Ik bestelde in de middag 1 pizza margherita wat meer dan een uur duurde voordat die er was en vervolgens was de pizza veel te zout en niet erg krokant.

Wat een heerlijke pizza’s!

10 verschillende oizza’s besteld, waren op tijd klaar en allemaal super lekker

snel heerlijk precies wat ik bestelde

is voor herhaling vatbaar

Lekker maar beetje jammer

Hadden 2 custom pizza’s. Jammer dat ze de ingredienten niet op de goede pizza’s doen.

Heerlijke pizza’s

Zorg in ieder geval dat de bezorgers niet met een lege pinautomaat op pad wordt gestuurd. Nu moesten we cash betalen. Als dat niet zou lukken zou ze nog een keer terugkomen. Heel inefficiënt . Pizza’ s smaakte prima.

Zalig

1e keer pizza met bloemkoolbodem. Lekkerste pizza tot nu toe. Tomatensaus is ook beter dan tevoren. Goede levering, klantvriendelijk, pizza nog heet bij levering. Top.

Super Lekker

Top !

Op tijd geleverd!

En de pizza's zijn altijd heerlijk. Ook de volgende dag! :-P (Airfryer)

Helaas gaat het voor de 2e keer fout

Ik bestelde een Piri Piri BBQ pizza en het wordt geleverd op tijd, maar incompleet. Geen swirl van saus en geen lente-uitjes. Bij de eerste keer was er geen lente-uitjes op de pizza. Toen had ik gebeld en ze waren op de hoogte dat het op was, maar ze konden niet de moeite nemen om even op te bellen en te zeggen dat het op was. Dus toen moest ik zelf hiervoor opbellen. Bij de 2e keer weer aangegeven, dat het pizza niet correct is gemaakt. Dit keer meteen afgehandeld. een nieuwe pizza gemaakt volgens recept en ik kreeg een cookie erbij. Ik hoop zo erg dat dit niet de tweede keer gebeurd.

Lekker hoor

Op gewenste tijd geleverd

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.