slechte timing

Meer dan een uur te laat de pizza's bezorgd. Zeer slechte service in Heerenveen

Opgelicht

Eigenlijk nog niet eens 1 ster waard. 2 pizza’s besteld, maar kregen de verkeerde pizza’s. Er was een fout van de website I.v.m hun actie. Filiaal gebeld en die zei dat we een mail moesten sturen naar service@newyorkpizza Die avond niks meer gehoord. Dus maar een diepvries pizza gehaald en zelf in de oven gegooid. Vervolgens een mail terug dat we een klacht moesten indienen via het formulier want die kwam bij filiaal manager terecht (die ons heeft doorverwezen naar het mailadres) 17 euro lichter, geen pizza, geen couponbon = slechtste tent ooit. Nooit meer wat bestellen

KUT

Van een voormalige vaste klant: Zondag maar weer eens Pizza besteld en een kaasbroodje. Na een uur maar eens gebeld en het was nog niet eens in de oven. Na bijna TWEE UUR werd het gebracht en het was vrijwel KOUD. Daarbij ook nog HEEL erg weinig vlees op shoarma pizza. De fooi die ik klaar had liggen ging weer terug in de knip. Ik hoef geen NYP meer.

Goed tot dat...

Ik bestelde een aantal keer naar tevredenheid totdat ze op mijn verjaardag een 15 minuten te laat waren op de bezorging die was afgesproken. Kan gebeuren. Daarop kreeg ik een mail met en code tot 3 euro korting. Leuk en aardig dacht ik. Ik wilde weer eens bestellen en voerde de code in. Niet geldig! Ik belde de betreffende vestiging en medewerker zei u kunt maar een code invoeren! Dus moest ik toch 3.00 extra kosten maken omdat ik mijn andere copon code niet mocht gebruiken. Zij waren vorige keer te laat. Gewoon een principe kwestie maar toch. .

Annulering

Ik had een bestelling geplaatst. Na ong. 1 uur bel ik ze, om vervolgens heel haastig te horen dat hij is geannuleerd. Er werd geen reden opgegeven of excuus gemaakt. Ook werd niet verteld wanneer ik mijn geld zou terug krijgen.

lang wachten

Het komt erop neer dat de helft van de tijd bij newyork's pizza ze een enorme drukte ervaren. Dit komt doordat ze dan een hele gulle actie hebben die ene week of een promocode. Hierdoor krijgen ze enorm veel aan bestellingen. Met als gevolg dat jouw bestelling later bezorgd wordt. Ze gaven mij 2 blikjes fanta gratis, omdat ik meer dan 1 uur en 30 minuten gewacht heb bovenop de geplande aankomst tijd. Misschien, beter voorbereiden op die actiedagen.... Of minder gul zijn.

Vreselijk

Wisselgeld klopte niet. Producten niet op voorraad dus sommige dingen niet eens geleverd. Dat kwamen ze pas aan de deur vertellen. De pizza smaakte echt niet. Gebeld en de manager zegt sorry wij liegen niet. Je hebt je geld en product.

Waardeloze klantenservice

Vanwege een fout op de website een bestelling dubbel betaald. Na 1,5 maand mailen en geduldig afwachten tot een oplossing (een foutje kan gebeuren) nog steeds niets opgelost en ook geen zicht op wanneer het opgelost gaat worden. Niemand neemt verantwoordelijkheid.

Traag en nemen niet op

Probeer die toko al 20 mn te bellen. Dat is ook hoe veel te laat ze zijn. Wat kun je dan nog doen.

Slecht, niet eerlijk.

0,0 sterren, bestelt eten niet op tijd bezorgd waren een uur lang aan het wachten en het was er nog niet. Na gebeld hebben en 2 minuten in de wacht hebben gezeten kwam het.... verhaal het is afgeleverd bij een wit huis in de straat. Helaas is er bij ons in de straat geen wit huis. Dus een opmerkelijk verhaal vol leugens, en hier houden we het maar bij

Verschrikkelijk

Alsof je op een zoute zeemlap kauwt

Half uur te laat en op de actie pizza Hot veggie nachos geen nachos

Mijn zus sprak altijd lovend over de bezorgde New york pjzza's dus hun getrakteerd en pizza's laten bezorgen. Om 16.30 al besteld voor 18.15. Kwamen om 18.45!!!Nog net warm genoeg om te eten. En op de hotveggie nachos pjzza zaten geen nachos. Al met al dus niet super tevreden!!

Zure pizza's bij New York Pizza

Van de laatste 4 keren dat ik pizza heb besteld (tussenpauzes van een maand of 2) waren de pizza's altijd zuur. Ik heb nu al een stuk of 8 mensen in mijn omgeving die hetzelfde zeggen: New York Pizza pizza's zijn zuur. Zijn wij de enige of zijn er anderen die hetzelfde ervaren?

HALF HOUR LATE AND IT SAID ON TIME

I made the order at 17:55, the website said it was going to be delivered on time at 18:26. It was delivered at 18:54. (And the tip was 10€, payment in advance) I am sure the delivery guy was not the problem, because the order status didn't change. Only at 18:36 to "in the oven". And at 18:53 to on its way, so the delivery guy did a great job The company website, remaining the ON TIME sign and 18:26 next to it, is considering it on time even when the HUGE DELAYwas CLEAR(i made a screenshot). It took one hour to be delivered, 30 minutes more than the estimated, and the website said IT WAS ON TIME.

Glutenvrije pizza YES!! En zoveel keuze... :)

Zoveel keuze uit glutenvrije pizza's Hmmm.. eindelijk een keer dat je gewoon een pizza kan uitkiezen. En niet maar keuze hebt uit 1 of 2 smaken. Zo'n fijn gevoel. En zo lekker ook.. heerlijk..

Te duur, te laat en onbeleefd

Normaal gesproken bestellen we eens per week een Domino’s pizza. Deze is heerlijk, niet duur en altijd op tijd. Maar mijn zoon wil voor de afwisseling soms een pizza van New York pizza en dan laat ik me toch weer overhalen;)…het valt mij op dat ik ipv €32 voor 4 pizza’s €48 kwijt ben. Deze pizza wordt echt altijd!! te laat geleverd, minstens 30 minuten later dan het afgesproken tijdstip en als je belt om te vragen waar de pizza blijft, word je nog niet afgesnauwd! Wat een onsympathiek bedrijf… Mijn advies: bestel lekker bij Domino’s. Die pizza’s zijn zeker zo lekker, goedkoper en worden op tijd afgeleverd!

smerig eten!

vies eten en het kwam al koud aan ook eerste keer dat ik hier besteld heb maar zeker ook gelijk de laatste!

Na anderhalf uur zit onze bestelling nog niet eens in de oven!

New York Pizza @evenaar Almere Na een anderhalf uur is de bestelling nog niet bereid. Telefonisch onbereikbaar. Dit was onze eerste keer en zeker ook onze laatste keer. Wat een ballentent! We hebben uiteindelijk brood gegeten.

Slecht

Bijna 1,5 uur op mijn pizza’s moeten wachten. Toen ze aankwamen waren ze meer koud dan warm. Zelf de sla die los geleverd wordt zat er niet bij. Wij bestellen hier niet meer. Dit is namelijk niet de eerste keer dat het fout gaat.

zeer teleurgesteld

ik kom al zeer lange tijd bij dit filiaal (van limburg stirumstraat in amsterdam), om de 2 weken op dinsdag vanwege de aanbieding. ik haal altijd 2 pizza's met altijd dezelfde toppings, en betaal daar altijd totaal 15,98 euro voor. dinsdag 16 maart 2021 stond er een jongeman (bedrijfsleider?) achter de balie, en die beweerde dat die 2 pizza's absoluut geen 15,98 euro zijn, maar minstens 21 euro. ik vertelde dat ik deze 2 pizza's elke 2 weken op dinsdag kwam halen en dat ze altijd 15,98 zijn, maar de jongeman maakte mij voor leugenaar uit. dat was absoluut onmogelijk. en beweerde zelfs dat hij me daar nog nooit gezien had. ik heb deze meneer al vele malen gezien daar. meneer liet me elke keer niet uitpraten, begon te schreeuwen dat hij geen tijd voor me had en dat wat ik zei niet kloptte. ik kon er geen woord tussen krijgen. hij liet me totaal niet praten en bleef schreeuwen. waarom is mij een raadsel. ik ben een oude zieke man en zeer netjes en beleefd en rustig. ik heb een week lang met een rotgevoel hierover gelopen. ik post altijd foto's van mijn eten op social media (dat vind ik leuk), en heb dus ook foto's en zelfs video's teruggevonden van january en february, waar duidelijk de prijzen op te zien zijn. ik heb dit op een cd gebrand en ben weer naar het filiaal teruggeweest om dit aan te bieden aan deze meneer en vertellen dat ik me al een week enorm rot voel door zijn onterechte beschuldigingen. en dat ik hoopte dat hij tot rust was gekomen en begreep dat hij veel te ver was gegaan en zijn excuus zou aanbieden, en dat we weer op normale voet verder konden. weer begon hij te schreeuwen en liet me geen enkele keer praten. elk woord wat ik wilde zeggen begon hij doorheen te schreeuwen. hij zei dat hij hier niets mee kan, en dat hij me niet voor leugenaar uitgemaakt had, en dat ik moest bestellen of ophoepelen. ik zei dat ik foto's en video's met de prijzen/pizzadozen ter bewijs had meegenomen voor hem, maar dat negeerde hij en bleef maar schreeuwen. ik vroeg hem z

Heerlijk voor een goede prijs

Ik heb al meerdere malen pizza's besteld bij de vestiging in Lelystad. Eigenlijk altijd wel 2 pizza's voor de prijs van 1 of de 2e voor weinig. Heel erg veel keuze en ook leuke verrassende aparte smaken die je nergens anders vind. Ik ben zeker fan van NewYorkPizza!

Terugbetaling, na 3 maand niet afgerond

In februari heb ik een bestelling geplaatst en deze werd 3x over 1 uur verzet, tot zelfs na de avondklok. Omdat ik voor de avondklok naar huis moest heb ik de bestelling moeten annuleren. Nu heb ik al 3x gebeld met de zaak en een mail gestuurd naar de klantenservice van New York Pizza. Die mij vriendelijk hielpen en een gratis code gaven. Deze code werkte niet en na een respons heb in geen gehoor meer gekregen. Hier moet je niet bestellen als je slechte service wilt.

Wel laten betalen, niet genoeg pizza’s kunnen leveren

Geen pizza gehad, ook niet mijn geld terug gekregen. Knullig dat jullie mensen meer laten bestellen en betalen dan een vestiging aan kan. Lijkt mij simpel om te bepalen hoeveel pizza’s een vestiging per uur kan leveren en in de app een stop zetten als het tijdslot of wellicht de hele avond vol geboekt is. Ik lees zoveel slechte respons op jullie acties, dat jullie imago juist door die acties kapot gaat. Maar ach, jullie zullen hier met jullie vestigingen een verdienmodel achter hebben. Wel cashen, maar niet leveren...

Valse reclame

2de pizza gratis staat groot op de website. Er gaat gelijk een scherm. Open waar je deze 2 pizza's kan bestellen. Eenmaal je wil betalen, geldt deze actie opeens niet meer voor dit filiaal. Stuurt klacht door krijg je als antwoord: ja kan gebeuren dat een filiaal opeens niet meer meedoet met een actie. Staat in de voorwaarden. Nou ben nog steeds op zoek naar deze voorwaarden. Weet 1 ding. Nooit geen new york pizza meer! Aanbieders genoeg hoor. Die denken ook dat ze de enige en beste op de wereld zijn

Besteld, betaald, maar geleverd en geen reactie

4 pizza's besteld en betaald via de website bij de vestiging Enschede om 17.00 uur. Om 19.00 gebeld waar ze bleven: 'ze zijn onderweg hoor'. Nooit geleverd en de telefoon werd niet meer opgenomen. Klachtenformulier ingevuld: ook een week later geen reactie. Landelijke klachtenservice benaderd: die bieden 1 pizza aan. Oplichting wordt niet gewaardeerd New York Pizza Enschede

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.