Pluspunten

Bezorging was mooi op tijd, zelfs 5 minuten eerder dan opgegeven. Pizza’s waren vers en warm en zoals besteld, dus zoals altijd heerlijk gegeten :)

Als ik écht iets moet bedenken, zou ik zeggen het snijden van de stukken helemaal afmaken (dus bij elke snede ook de korst snijden). Dan hoef ik niet alsnog bestek te pakken onder het eten.

Pluspunten

Prima pizza’s

Een kwartier voor de aangevraagde tijd bezorgen is wel erg vroeg.

Pluspunten

Vriendelijk snel

Pluspunten

gekke smaak, was zeker lekker

burger mag wel groter worden, want de verpakking is niet in verhouding met de burger. burger is maar kwart van de doos

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen, zou bijna denken dat ze het op mij gemunt hebben en mij weg willen jagen. Slechte zaak aan de heksenwaag voor de new york pizza naam.

Alles!

Pluspunten

Goede service, waren wat vergeten dus telefonisch bijgesteld en werd met de bestelling erbij geleverd.

Pluspunten

Top warm, op tijd en lekker

Pluspunten

Bestelling stond op tijd klaar

Pluspunten

Op tijd en goede kwaliteit

Pluspunten

lekker vers en vlug

had de tafel nog niet gedekt. 10 minuten te vroeg!

Pluspunten

Pizza was lekker,

Tzaziki vergeten bij miin gyros pizza

2 sterren: slechter dan verwacht

Normaal gesproken altijd tevreden, maar bij de vorige bestelling was de frisdrank niet geleverd, ondanks nabellen. Bij deze bestelling was de doos ingedeukt en was de pizzatopping aan de doos geplakt

Pluspunten

Lekkere pizza. Pizza op tijd klaar.

Bij een double peperoni pizza verwacht ik ook echt dubbele lading peperoni die er niet was. Dus beter beleg

Pluspunten

Heerlijke pizza's, hardwerkend en vriendelijk personeel. Al met al een toppertje!

Pluspunten

Super lekkere pizza en ze waren heel warm

Pluspunten

Klantvriendeijkheid!

Het snijden van de pizza in punten meer aandacht bij de rand dat deze ook goed doorsneden wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De actiepizzas zijn mooi geprijsd

Helaas een haar in de pizza van mijn zoon. De stukjes chorizo leken wel uit puur zout te bestaan

Pluspunten

Heerlijke producten Goede prijs kwaliteit Snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Smaak is goed

Kom op tijd. Nu voor de 2e keer besteld eerst meer dan een uur op mijn bestelling gewacht. Nu de 2e keer een tijdsbestelling gedaan s morgens besteld om om 6 uur te laten afleveren kwam pas ruim na half 7. Dat kan niet het is om een reden een tijds bestelling.

Pluspunten

Vriendelijk geholpen en een heerlijke pizza gegeten.

Voor de app wel. Als je via dr app besteld, dan geeft de app aan dat je op z’n vroegst over 40 / 45 minuten je pizza kan afhalen en dat klopt natuurlijk niet.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pizza was te hard gebakken en daardoor erg verbrand en dus niet lekker

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Altijd (al jaren) goede pizza's gehad, behalve afgelopen zondag.

Zondag pizza's veel te laat bezorgd gekregen (12.45 uur al besteld!!) En waren toen ze er waren koud!!. Communicatie gehad met dame aan telefoon, niet begripvol, niet aardig, en ook geen oplossing willen vinden! Daarna nog een keer terug gebeld, naar manager gevraagd, en de persoon die toen aan de lijn kwam heeft het probleem netjes opgelost

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.