Pluspunten

Heerlijke pizza lekker warm geleverd

Nvt

Pluspunten

Vriendelijk, spontane personeel bij het afhalen. Makkelijk om het filiaal te vinden. Ziet er ruim uit van binnen. Het eten is altijd verrukkelijk!

Pluspunten

zorgen dat de pizza's op tijd worden geleverd als je de regel zou gebruiken pizza niet op tijd dan gratis dan zou ik de hele tijd al gratis eten en de pizza is elke keer half koud en ze zijn ook niet meer lekker ik ga terug naar de diepvries variant

Pluspunten

De pizza was veel te laat terwijl 1.5 uur van te voren besteld. Ik betaal voor een Italiaanse bodem en krijg een ny bodem. De pizza was koud en smaakte oud alsof hij er al een lange tijd lag.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Smerig

Wanneer komt er smaak aan jullie pizza’s?

Pluspunten

Pizza was lekker en zeer stipt bezorgd. Complimenten.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bezorger was vriendelijk.

Pizza's waren te donker gebakken. Aan de kaaspizza (4Formaggi) zat weinig kaas smaak meer. Pizza's waren bijna koud en 15 minuten te laat bezorgd. Pizza's niet al te rijk beleggen met tomatensaus.

Pluspunten

Bijna altijd netjes op afgesproken tijd of er voor. Altijd dezelfde kwaliteit, hoeveelheid en smaak. Dus geen onaangename verassingen. Nette prijzen.

Bij ham- en kipburgers ook samenstelling kunnen laten kiezen. bijvoorbeeld geen of wel sla of ui of juist meer. (stel je eigen burger samen)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemak plaatsen bestelling

Late levering (wel met excuses) en daardoor bijna koude pizza

Pluspunten

Snel, correct, gewoon heel goed

Pluspunten

Pizza was lekker

Was 25 min te laat en 1 pizza miste de sla op de pizza

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De pizza was wel lekker saus overheerst een beetje

Meer topping erop, sneller serveren mensen geen 15 minuten laten wachten als ze bestelling komen afhalen!

Pluspunten

goede en snelle bezorging

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Smaak is goed

Te zout, pizza koud! Terwijl ik om de hoek van de pizzeria woon. Ik zou de pizza om 17.15 ophalen, ik was er om 17.07. Pizza was al klaar. En koud toen ik thuis was ok 17.09.

Pluspunten

hele lekkere pizza snel bezorgd

helemaal niks

Pluspunten

Lekkere pizza's Mooie aanbiedingen (afhalen voor €3,99) Medewerker was vriendelijk

Pluspunten

Heerlijke verse pizza's en veel keus.

Pluspunten

was prima prijs mag best lager zijn dab kom ik vaker bestellen

Pluspunten

Lekker, warm, veel keuze

Iets meer knapperige, dunnere bodem

Pluspunten

Goede service Fantastische pizza’s

Half 7 besteld. Kwart voor klaar ...

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.