2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling via internet en bezorging waren prima.

Vervolg : e-mail van New York Pizza gehad met het verzoek om een e-mail aan klantenservice te sturen om onderstaande correct af te handelen. Nou dat heb ik 11-9-2018 gedaan en nu bijna 2 weken verder nog steeds niets mogen vernemen van Danique. Ben dus erg blij dat ik de moeite heb genomen om de slechte beoordeling online te zetten aangezien ook de service flink te wensen overlaat! Italian hete kip pizza's waren slecht. Te lang in de oven, kip was niet heet cq gekruid en veel te weinig, de in aparte zakjes bijgeleverde ijsbergsla was niet vers en op veel plekken bruin geworden. Ik vind domino's, San Remo, Sardena van veel betere kwaliteit.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had een pizza met spinazie besteld. Er zaten letterlijk maar 4 blaadjes spinazie op de hele pizza.

Pluspunten

Pizza goed gevuld. Goed warm. Bezorger netjes op tijd ondanks het slechte weer.

Pluspunten

Heb geen ervaring, was 1ste bestelling

N.v.t

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pizza kon men niet bezorgen ivm pech van 1 bezorger. Snap dat het overmacht is maar daarmee heb ik nu geen lunch gehad. Men bood aan het geld als tegoed op mijn account te zetten. Ging ik niet mee akkoord. Ben benieuwd hoeveel men het terug boekt. Werk alleen in Barneveld en bestel dus hooguit in nood situaties pizza.

Pluspunten

Heel goed product met volop keuze. Site werkt goed, bevestiging op tijd, pizza klaar op tijd, vriendelijk personeeel

Krijg de indruk dat het soms heel lastig is om met jonge mensen, die b.v. nog studeren of andere bezigheden hebben, de zaak goed draaiende te houden, incl. het bezorgen. Er ontstaan daardoor planningsproblemen en vertraging.

Pluspunten

lekkere pizza's in heel veel verschillende variaties zeker als je de double tasty gebruikt!

valt niet zoveel te verbeteren denk ik....

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Lekker eten

Vaak veel te laat bezorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de pizza was "natter" en daardoor slapper dan vorige week, ook smaakte de saus anders, minder pittig!!

Pluspunten

Erg vriendelijk personeel. Ik had mijn pizza online besteld maar het verkeerde filiaal aangeklikt. Ik ga namelijk altijd naar de van der Hooplaan in Amstelveen. Ik werd gebeld door een medewerker of dit wel goed was. Echt een super service van deze jongen. Scheelde mij weer een omweg. Nogmaals bedankt voor de personelijke service. Mvg een zeer tevreden klant.

2 sterren: slechter dan verwacht

Bestelde online een pizza. Had gezegd dat ik 18:00 uur zou komen. Was daar iets voor zessen, kreeg mijn pizza mee. Ging naar huis (1 minuut lopen) en kwam thuis met een koude pizza. Wat normaal nooit is. Dus keek op de bon en zag dat de pizza al veel eerder was gemaakt dan ik er was. Dus de pizza heeft denk ik een kwartier op de oven gelegen voor dat ik op de afgesprokentijd daar was. Ga nu dus nooit meer pizza bestellen, loop wel naar de winkel en wacht daar wel voor een warme pizza.

Pluspunten

Lekker

Pluspunten

Super pepperoni

Te minder tomatensaus op de pizzas

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Pizza's waren ruim voor de afgesproken tijd al klaar en daardoor niet vers.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Lekkere pizza, bezorging op tijd.

Er zat geen dressing op de salade en de knoflookswirl zat op de verkeerde pizza, namelijk een Vegan pizza, waardoor de pizza niet meer vegan was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig op tijd bezorgd

Pizza's waren niet voorgesneden. Dikke broodrand in verhouding tot te dunne bodem. Topping is goed. Met korting besteld om te vergelijken met Domino's. Deze laatste is toch beter

Pluspunten

constante kwaliteit, goede service bijna altijd op tijd met het bestelde.

als het druk is en het bestelde is niet op tijd (40 min te laat) GEEN smoesjes vertellen via de telefoon over het wel of niet onderweg zijn van de bezorging!!! Eerlijk blijven...

Pluspunten

Warm en precies op tijd geleverd.

Pluspunten

Heerlijk bereide pizza met goed beleg. Beter belegd dan de week ervoor

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.