Pluspunten

De korst was net te hard en ik miste een topping op de pizza.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging Vriendelijk personeel Vrij toegankelijk toilet Aanbiedingen op maat Deskundig personeel dat de toko runt

Niet liegen tegen je klanten Handschoentjes en hoofddoekjes zijn verplicht volgens HACCP Die petjes doen wel wat voor de charme maar niets voor de voedselveiligheid.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Lekkere pizza

Saus vergeten

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Lekker eten

Pizza was een half uur te laat. Ik moest zelf bellen waar de pizza bleef. Geen prettig gesprek met medewerker en geen excuus.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Besteld om 18.00 hr, tis nu 20.01 zit nog te wachten!

100 + punten en ze zijn niet allemaal positief

Pluspunten

Goed Snel geleverd Vriendelijk

Kip kan warmer

Pluspunten

Pluspunten

Vrijwel altijd op tijd,zeer beleefde bezorgers. Pizza's zijn altijd lekker en op temperatuur.

The pizza punten beter uitsnijden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bezorger wist echt de weg niet. Had ook mijn opmerking in bestelling niet bij zich. Hem op drie plekken zien rijden voor hij bij mij kwam. Daardoor was mijn bestelling niet goed warm meer...

Bezorgers met wegkennis of zorgen dat hij/ zij middels hulpmiddelen de weg wel snel en goed weet te vinden.

Pluspunten

Bezorging op tijd. Helaas verkeerde ijs er in. En ik vond het moeilijk om tegen die bezorger te zeggen dat ik echt niet van de smaak hield die hij wel bij zich had. Het was bloedheet, en die jongens hebben het al zo zwaar. Maar ja..ik vind het gewoon niet lekker, dus moest hij weer terug om het juiste ijs te halen, die ik bij mijn pizza had meebesteld. Pizza was verder prima.

Check de bestelbon nog eens, voor je zo'n knul er op uit stuurt.

Pluspunten

Heerlijke pizza's en burgers voor een scherpe prijs.

Pluspunten

Pizza's zijn heerlijk

Bij betaling via de app, geeft hij altijd aan dat de betaling niet gelukt is. 1e keer alsnog weer de betaling gedaan, en kreeg bestelling 2x. Hierna 2x weer een bestelling gedaan, wee betaling niet gelukt zegt hij. Ik laat t het dan zo en bestelling komt wel alsnog binnen... Vreemd en verwarrend

Pluspunten

Voor de verandering eens een hete, goed smakende, bestelde pizza gekregen. En op tijd!

Pluspunten

Lekker, verse pizza en veel keuze. Snel bezorgt, top service!

Een beetje duur voor enkele pizza, maar het zijn echt goede pizza's!

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.