Pluspunten

Ze zijn vriendelijk, ruimte is schoon. Pizza’s zijn op tijd klaar.

Bij de acties opletten. Op moment is er gratis kaas brood met twee pizza’s. Ik heb geen gekregen met 4 pizza’s. Ook met coupons mag maar een tegelijk terwijl het beter zou zijn als er per twee pizza’s een coupon mag.

Pluspunten

Vlotte bezorging, vriendelijke bezorger. Geleerd voor de aangegeven tijd. Eten was goed en warm.

Pluspunten

Werken keurig op tijd, vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

nu weer goed belegd was afgelopen maanden slecht dus pluspunt houden zo

Pluspunten

Op 1 puntje na (zie hiernaast) ben ik alleen maar positief.

Wat ik wel heel erg jammer vind is dat jullie de Gyros pizza en de Marokkaanse pizza uit jullie assortiment hebben gehaald. Dit vond ik persoonlijk de twee lekkerste pizza's die jullie hadden. Ik hoop ook dat deze ooit weer een keer terugkomen in jullie assortiment.

Pluspunten

Altijd op tijd en blij met vegan pizza's

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb ik niet

Waar zal ik beginnen, ze hebben totaal geen idee van de acties. Moest notabene online bestellen anders kreeg ik de korting niet. Onbeschoft aan de telefoon. Daar zou ik heel graag 1 week het management overnemen om te laten zien hoe het wel kan.

Pluspunten

Kwaliteit en snelle bezorging

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en altijd warm bezorgd.

Pizzas hebben meer deeg dan beleg, 25cm pizzas zijn 80% korst randen. Vlees ingredienten proeven niet vers.

Pluspunten

levering als afgesproken, producten perfect

Pluspunten

prima prijs-kwaliteit verhouding

nog beter de gewenste tijden streven

Pluspunten

Prima, snel en lekker

Pluspunten

Lekkere Pizza, snelle bezorging.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima pizza

Niet altijd (laatste 2 keer) 15 minuten te vroeg bezorgen, moet de tafel nog dekken.

Pluspunten

Fijn dat er vegan pizza's zijn! Eindelijk de eerste op de markt en nog fantastisch ook.

Graag de pizza's standaard in het assortiment houden. Aangezien ik heb vernomen dat dit tijdelijk is.

Pluspunten

Snel, vriendelijk.

Dat er gekontroleet wordt of alles wel mee gegeven wordt Dat komt wel eens voor dat ze gewoon dingen vergeten

Pluspunten

lekkere pizza goede service

geen

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.