Pluspunten

Heerlijke pizza's en bijna altijd klaar op het afgesproken tijdstip. (Afhalen)

Er kan volgens mij wel wat minder zout op/in de pizza's

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Pizza smaakt erg lekker

Ik heb al best vaak besteld bij New York pizza, maar mijn pizza is steeds veelste laat. Heb een keer 45 minuten moeten wachten en dat vind ik gewoon echt te veel

Pluspunten

Bestellingen komende snel en zijn heel lekker en goed! Goede dienst, leuke pizza plaats!

Pluspunten

De randen van de pizza's zijn altijd heel lekker, vooral met knoflook. Er zijn veel verschillende pizza's waaruit je kan kiezne dat is fijn.

Pluspunten

altijd goed gewoon

Pluspunten

Goede service en snel

Pluspunten

Personeel altijd aardig en beleefd, Goed verzorgde keuken. Bezorging top, vriendelijke bezorgers. Keukenpersoneel ook vriendelijk.

Pluspunten

Geleverd zoals afgesproken, waren flexibel genoeg om een half uur eerder te bezorgen ivm gewijzigde agenda, en het ging om 10 pizza's. Klasse!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Oplossing die geboden word komen ze niet na en proberen ze steeds onderuit te komen.

Zorg dat de pizza niet zo vet is en heet aankomt. Leer van domino's!!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke levering

Te veel en te zure tomatensaus , weinig beleg waar je wel voor betaald. Niet voor herhaling vatbaar qau smaak

Pluspunten

Heerlijke pizza's. Makkelijk via internet te bestellen mede dankzij duidelijke/ makkelijke site. Tot nu toe zeer tevreden, we zijn nog maar net begonnen met "alles" te gaan proeven, daar zijn we nog wel even mee bezig dankzij het uitgebreide aanbod. Bezorger(s) heel vriendelijk en correct. Tot nu geen tegenvallers.

Nog geen verbeterpunten gevonden.

Pluspunten

heerlijke pizzas

Pluspunten

Heerlijke, nog heet uit de oven, onvergelijkbsre pizza's. Gewoon via de app bestellen en betalen. Ideaal.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke bezorgers, meestal goed op tijd

Deze keer was de pizza niet echt vers en ook niet echt warm. Viel erg tegen. Terwijl andere keren heel goed

Pluspunten

vlotte service Bijna altijd hete pizza diverse mogelijkheden van betaling mogelijk.

Wat minder zout op de pizza!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Oplossing voor het ontbreken van potato wedges. Een paar extra nuggets bijgeleverd.

Het zou fijn zijn om in het vervolg eerder te bellen dat er geen potato wedges zijn i.p.v. te bellen op het tijdstip dat de bezorging verwacht werd. Zodat de bestelling niet 15 min later arriveert.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik krijgt niet dressing voor mijn salade

Pluspunten

Duidelijke mailwisseling, bestelling klopte uitstekend en was op tijd bezorgd.

Geen tips, we zijn zeer tevreden over onze eerste bestelling, gaan we vaker doen.

Pluspunten

Heerlijke warme pizza’s Snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere pizza's

De pizza's waren niet heel warm

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.