Pluspunten

makkelijk te bestellen via hun eigen site, netjes op tijd geleverd altijd, (te vroeg zelfs ;) heerlijke pizza's

Pluspunten

snel en goed bezorgd, de pizza was erg lekker en goed warm!

Pluspunten

Lekkere pizza en en aardige bezorgers

Pluspunten

Het is een mooi bedrijf met jonge mensen De bestellingen gaan altijd goed en zijn altijd op tijd. De bezorgers zijn erg beleefd.

Zorg dat je mee blijft gaan met de concurrent zoals het volgen van je bereiding en bezorging.

Pluspunten

Altijd lekker

Pluspunten

Snelle en warme levering

Teveel tomatensaus op pizza. Overheersend.

Pluspunten

Geweldige kwaliteit, heerlijk en lekker vroeg geleverd

Bezorgtijden mogen eerder op de dag beginnen

Pluspunten

Heerlijke pizza-smaken met verse ingrediënten.

Ik zou met mijn gespaarde Pizzapunten, graag zelf een gratis pizza naar eigen formaat willen uitzoeken ipv de standaardmaat van 25 cm. Liever iets langer sparen voor een grotere pizza.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

beetje weinig topping in vergelijking met concurrentie

Pluspunten

Bezorging ruim op tijd. Pizzas nog lekker warm en erng lekker

Pluspunten

goede service en vriendelijke bezorgers

Bezorger was vandaag wat laat waardoor de pizza's lauw/koud waren. Bestelling was een time order.

Pluspunten

Goede verse producten. Pizza met liefde gemaakt. Smaak is echt goed. Levertijd kort. Dus geen klagen

Pluspunten

Snelle levering en personeel is top!

Pluspunten

Lekkere pizza!

Pizza was wel een beetje droog (Buffalo pizza). Weet niet of dat normaal is bij deze pizza want had hem voor het eerst.

Pluspunten

Ze luisteren goed naar klantencommentaar

Fietsbezorging = te koude pizza

Warmte pizza soms minder

Pluspunten

Snelle bezorging. Betrouwbaar. prima pizza

Normaal gaat het altijd goed maar nu was een van de pizza's niet helemaal hetzelfde als op de website stond. het betrof een special en op de website stond dat er ijsbergsla bij zat, maar ik kreeg rucola ook zou er een soort yoghurtdressing op of bij zitten die zat er ook niet op. Ik vond dat niet erg, want ik vind juist rucola lekkerder en van mij hoeft ver geen dressing op een pizza, maar een andere klant bestelt die pizza misschien juist wel vanwege die ingredienten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel bezorgd en de brooklyn pizza was weer heerlijk. Mijn favoriet was altijd de American meat lovers... deze is nu veranderd en heet de BBQ meat lovers pizza... helaas niet lekker met al die bbq saus erop..jammer dat ze de originele niet meer hebben

Pluspunten

Altijd lekker en vers

Heel soms zit er iets te weinig beleg op de pizza

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.