Pluspunten

Pizza's smaken altijd top! Betrouwbare service

Afgelopen 2 keren was de bestelling wat laat, terwijl dit niet eens op een druk tijdstip is over het algemeen (half 5 op een dinsdag bv) Ik bestel vrij geregeld pizzas met pepperoni erop, alleen deze is soms wat hard (beetje korst-achtig?) - niet heel storend overigens

Pluspunten

Pluspunten

- zeer op tijd - goed eten

- geen

Pluspunten

Goede service, pizza's waren op tijd klaar en waren weer heerlijk, zoals gewoonlijk!!

Pluspunten

Snel, goede korsten, goede smaken

Zorg dat de korsten goed gevuld blijven.

Pluspunten

Snelle levering, alles compleet en heerlijke pizza's (niet teveel olie)!

Nvt

Pluspunten

Bezorging op 5 min nauwkeurig

Temperatuur iets te laag, smaak was perfect

Pluspunten

Heerlijk verse pizza's, warm en altijd op de afgesproken tijd! Makkelijk betalen met de pin aan de deur.

Zie af en toe door de bomen het bos niet meer, zoveel verschillende korting codes online, via de reclame in de brievenbus en op de bon van de vorige bestelling. Ik moet met de rekenmachine er naast rekenen welke code de goedkoopste optie is.... 3=2, 2e halve prijs, 25% korting, 3 euro korting etc. etc.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed en lekkere producten

Wat secuurder te werk gaan. Er is bij mij al een aantal keer het dessert vergeten. Er is dan alleen een excuus wat ik hoor en niet een goedmakertje als extraatje omdat het dan mis gaat. 1x kan gebeuren maar niet met regelmaat.

Pluspunten

Optijd, goeie kwaliteit

Pluspunten

Heel snel met bezorgen!

Vorige keer de knoflookolie op de rand vergeten en de prijzen online kloppen niet met die in het filiaal.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorg dat je personeel de betalingswijze op orde heeft en bezorg warme pizzas

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere pizza's.

1 pizza was niet warm/heet. Hij was tegen lauw aan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

grote keuze lekkere pizza's

bij drukte, te late levering ( 1 uur te laat)

Pluspunten

Gewoon lekkere pizza netjes en snel gebracht.

Locatie kiezer ik woon dichter bij de ander maar word toch niet daar hen gezonden. Dan kan het eerder koud zijn.

Pluspunten

Aardig personeel. Staat je vriendelijk te word.

Pizza was 25 min te laat. Daardoor lauw geworden dat was jammer. Mischien andere betere thermo dekens om ze langer heet te laten blijven.

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.