Pluspunten

Netjes. Op tijd. Goede kwaliteit pizza.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Afspraken nakomen! Filiaal in capelle kwam 2 uur na bestelmoment, omdat mijn pauze al een uur voorbij was pizza niet geaccepteerd, na contact met de manager van die vestiging de afspraak gemaakt dat het betaalde bedrag terug-gestort zou worden wat spijtig genoeg nooit gebeurd is! Dus filiaal in capelle is gewoon bagger! Filiaal in gouda is super! En klantgerixht

Pluspunten

Leuke aanbiedingen

Menu's aanbieden

Mindet tomatensaus

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel

Te snel, ze waren bijna koud.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Deze keer was het beslist niets positief

Voor ons is het onbegrijpelijk dat als je iets besteld om voor 18.00 uur ze al om 17.42 komen. Wij zijn een winkel die niet ver van het filiaal New York Pizza in katwijk zitten. Zij weten dat winkels tot 18 uur open zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel, betrouwbaar en goed eten

Personeel kan wat vriendelijker zijn bij afleveren bestelling.

Pluspunten

de gehele bestelling plus bezorging verliep volgens het boekje.

Pluspunten

Goeie producten die de prijs ook zeker waard zijn

Pluspunten

Altijd op tijd en heerlijke hete pizza's!

Pluspunten

Goede smaak. Goed warm bij bezorging!

10 minuten te vroeg bezorgd. Aangegeven tijd was 17:30 maar pizza was er al om 17:20

Pluspunten

Keurig op tijd, pizza goed belegt en goed warm en soms heet. Smaak en geurbeleving is wat we er van verwachten. Vriendelijke bezorgers...dus gewoon een top bedrijf.

Pluspunten

Vriendelijke

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik ben niet tevreden met jullie service. Ik heb 2 pizzas besteld on 14:00 door de app en ik heb nergens gezien dat de winkel ging maar om 16:00 open. Dus ik heb 20 eri kwijt voor niets. Dat vind ik echt irritant. Ik hoop dat jullie iets met de app of jullie website doen en als iemand voor 16:00 uur iets besteld dan krijgt hij een notificatie dat de pizzas worden niet besteld voor 16:30 Ik heb de winkel on 16:00 besteld en ze hebben me verteld dat ze niets kan voor me doen

Ik heb dit boven ingevuld

Pluspunten

Lekkere pizza's

Pizza komt niet altijd op tijd.

Pluspunten

Pizza wordt altijd op stipt bezorgt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed op tijd

Pizza's waren nogal karig belegd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Pizza's waren warm en lekker

17:30 was de afspraak maar de pizza's waren 17:50 pas bij kantoor. 30 mensen waren aan het wachten en dat is geen positieve indruk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk via internet te bestellen

Ietse pietsie meer kaas

Pluspunten

Lekker en op tijd klaar.

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.