Pluspunten

Hele goeie smaak en qualiteit en is altijd lekker om te eten en mijn favoriete plaats om eten te bestellen of halen.

Heel vaak geen knoflookolie op de rand van de pizza wat best belangrijk is voor de smaak. Nogal aan de dure kant.

Pluspunten

Snelle correcte levering

Pluspunten

Snelheid van aflevering. Vriendelijkheid van de bezorger. Kwaliteit van de pizza.

Pluspunten

Goede kwaliteit maaltijden. Prima bezorging

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle & correcte bezorging

De pizza's zien er op de site rijkelijker belegd uit dan ze in werkelijkheid zijn, ook de ingrediënten welke op de zelf samengestelde pizza liggen is bedenkelijk of er wel echt alles op zit wat gekozen is.

Pluspunten

Snelheid, kwaliteit, prijs verhouding, klantvriendelijkheid.

Mogelijkheden qua tijden instellen bij thuisbezorgen ipv alleen de optie zsm.

Pluspunten

Snel

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Gisteren Pizza actie 3.99 besteld online. Het tijdstip stond op 16.15 uur en ik wilde dat d.m.v. scrollen aanpassen naar 18.00 uur, dat kon niet (stond er ook bij dat i.v.m. deze actie niet mogelijk was). Mijn bestelling afgerond en om 18.00 uur mijn pizza's opgehaald. Wie schetst mijn verbazing: oh mijnheer, die hadden wij om 16.15 uur al voor u klaar gemaakt, hier zijn ze en eet smakelijk. Is netjes opgelost, maar het online systeem moet absoluut worden aangepast bij zulke acties, door helemaal geen tijd te tonen, dan kan dat worden voorkomen!!!!

Pluspunten

Vriendelijke bezorgers. Lekkere pizza's.

Pluspunten

verse pizza, lekker warm en heerlijk

alles goed

Pluspunten

Snelle vriendelijke bezorging..heerlijke pizza

Als je de pizza snijdt..doe het dan goed en niet half...lijkt wel of er botte messen gebruikt worden

Pluspunten

Heel aardig personeel,verse toppings op de pizza.Pizza was al klaar.1 minpuntje is de kip.

Kip vind ik niet naar kip smaken zit eigenlijk geen smaak aan, lijkt op varkensvlees vettige randjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging

De kip had wel wat langer onder de gril gemogen Ik vond hem iets te rauw

Pluspunten

Heerlijke pizza heb weer genoten

Jammer dat jullie niet thuis bezorgen in wevershoof

2 stars: worse than expected

Positive

Taste

Suggestions

Delivery too late and as usual food is cold

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle bezorging!

Via de website besteld voor afhalen, kreeg als afhaaldatum de volgende dag, toen heen gegaan, was de bestelling 2 euro duurder dan dat mijn winkelmandje in de webshop aangaf. Een andere keer zat er al geen rucola bij mijn pizza, en weer een andere keer waren ze de bbq saus bij mijn burger en aardappel wedges vergeten. Wij zijn klaar met dit bedrijf en bestellen er nooit meer.

Pluspunten

Altijd goed/rijkelijk belegde pizza's . Vriendelijk personeel Schone zaak

Pluspunten

Lekkere pizza's

Sla was bruin

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Smakelijke pizza's, goede acties en lekker bij mij in de buurt.

Normaal eet ik mijn pizza meteen bij thuis komst en ben ik zeer tevreden over de kwaliteit, dit x kwam ik door omstandigheden 15 minuten later dan de pizza in huis, en vond een bijna koude pizza, een beetje uit gedroogd, kortom, niet zo lekker als ik van hen gewend ben, echt een teleurstelling.

Pluspunten

Lekkere pizza's en goede service

Pluspunten

Regelmatig goede acties om de pizzas voor goede prijzen te krijgen.

De normale prijzen voor pizzas zijn vrij duur.

Smederij 15

1185 ZR Amstelveen

Over New York Pizza

De enige echte New York style pizza bestel je bij New York Pizza. Al sinds 1993 bezorgen wij de echte New York pizza bij jou aan de deur. Pizza’s uit New York kenmerken zich door de medium dikke korst die knapperig is en tegelijkertijd toch een bite heeft. Dit combineren wij met smaakvolle tomatensaus, verse mozzarella en natuurlijk de heerlijkste toppings, van traditioneel tot de beste variaties. Bij ons kun je altijd de pizza bestellen die perfect bij jouw smaak past en ben je verzekerd van de meest verse ingrediënten. Je kunt bij New York Pizza ook terecht voor de heerlijkste pasta’s, burgers, salades en desserts.